سلام دوستان میخوام بهم یه مشورتی بدید ،اگه شما دوتا بچه از آب و گل دراومده داشته باشید ،باتوجه به اینکه تازه چند ماهه دستتون برای امور دلخواهتون باز شده ،مثلا کلاس دلخواهتون رو بی دغدغه میرید وکارهای دلخاهتون رو انجام میدید،ودر عین حال دوست دارید یه فرزند دیگه هم داشته باشید کدوم رو انتخاب میکنید ؟ فرزند سوم یا کارهایی که دوست دارید انجام بدید ؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
همیشه دلم سه تا بچه میخواست ولی میگفتم فعلا نه ،تا اینکه خدا غافلگیرم کرد و بهم هدیه داد اوایل ناراحت بودم ولی الان شکر گزارشم ،ان شاالله مرداد به دنیا میاد
من بچه ندارم اما یه سوال داشتم چی باعث میشه که خیلیا دلشون میخواد دوباره و چند باره 9 ماه سختی حاملگ ...
ببین نمیخوام شعتر بدم ولی به نظر من اگر بتونی بچه ای تربیت کنی که بتونه گره از کار خلقی واکنه ،بتونی از خودت یه یادگاری بذاری که بعد از تو بگن خدا رحمتش کنه بچه اش برامون فلان کار خیر رو انجام داد اصلا باقیات الصالحاتش برای من به همه چی میارزه
ببخشید عجیبه برام چون اطرافیان من مخالف فرزند دوم هستند حتی.
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
ببین نمیخوام شعتر بدم ولی به نظر من اگر بتونی بچه ای تربیت کنی که بتونه گره از کار خلقی واکنه ،بتونی ...
همین دیگه سخته تربیت همچین بچه ای
_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.