2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 13381 بازدید | 77 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معلومه پیشرفت 

بچه رو آدم یکسال یا دوسال دیگه هم می‌تونه بیاره 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
۹ماه بارداری تاوقتی هم بره مدرسه باید صبرکنی تابنونی کلاس بری

۹ ماه بارداری بله درسته تا ۳ سالگی هم پابند خونه نشستنی بعدش دیگه مهد و کلاس ساعتی و این چیزا میدارم دیگه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
چرا دختر که خیی خوبه

کاربه جنسیت ندارم کلا سر پسرم خیلی سختم هست.دوماه افسردگی شدید گرفتم.خستگی خواب باخیال راحت حتی غذا نخوردن و....وحشتناکه فرزند دوم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

اسی توروخدا عین قدیم که خانوم فقط بچه میزایید نباش ی‌کم برای خودت وقت بزار مگه تو دنیا اومدی فقط بچه بدنیا بیاری یکم برو کلاس مسافرت یکم هدفی جز بچه آوردن برای خودت درست کن

من به خدای رنگین کمان وبارون باور دارم روزی نجات پیدا خواهیم کرد 
چرا 3 سال؟  خب بچه باید مهدی چیزی بر که دست ادم باز باشه  اون 2 تا دیگه چند سالشون؟&n ...

اولی ۷ سالشه دومی ۳ونیم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
نه عزیزم این چه حرفیه ،سواله دیگه ،خب من دوست دارم دور و برم شلوع باشه کلا از سکوت و خلوتی خیلی خوشم ...

منم بچه زیاد دوست دارم و البته برای تربیتشون هم باید بیشتر تلاش کرد.

الهم عجل الولیک الفرج

ولی اسی انقدر ب فکر بچه آوردن نباش تا ب خودت میای میبینی سنت بالا رفته و تو فقط داشتی بچه میاوردی.. تو این زمونه همین دو تا بچه کافیه

من الان روزی هزار بار ب مامانم میگم کاش من و بدنیا نمیاوردی

زندگی نکردن بهتر از زندگی ت کشوری هست ک حسرت همه چی رو دلتع

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ