2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 13381 بازدید | 77 پست

یه سوالم من بپرسم؟  باور کنید قصدم بی ادبی نیس ولی برام سواله واس چی دوست دارید سه تا یا چهار تا فرزند داشته باشید؟ چی باعثش میشه؟ ترس از تنهایی؟ 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه رو می‌آوردم چون سن باروری تا آخر عمر نیست اما بقیه کارا رو میشه بعدا هم انجام داد

دقیقا خودم هم به همین فکر میکنم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

دلیل ات برای بچه چیه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یه سوالم من بپرسم؟  باور کنید قصدم بی ادبی نیس ولی برام سواله واس چی دوست دارید سه تا یا چهار ت ...

نه عزیزم این چه حرفیه ،سواله دیگه ،خب من دوست دارم دور و برم شلوع باشه کلا از سکوت و خلوتی خیلی خوشم نمیاد بچه زیاد دوست دارم

من بچه ندارم اما یه سوال داشتم چی باعث میشه که خیلیا دلشون میخواد دوباره و چند باره 9 ماه سختی حاملگی و زایمان و بچه داری و دکتر وبیمارستان و درس ومشق و دانشگاه و خرج زیاد بچه و هزینه ازدواج بچشون رو دوباره تکرار کنن؟؟؟ به خاطر حس خوب مادر شدنه یا چی؟ بار اول منطقیه برام (فقط برام سواله)

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

اگه شرایطت عالیه،کمکی داری هزینه ی پرستارداری،میتونی به کارهاتم برسی بچه هم بیاری

وضعیت مالی الحمدلله خوبه ،از پرستار خوشم نمیاد ولی میدونم که از پسش برمیام

مادر شدن او اون چیزاست که هر زنی بایدتجربش کنه وامیدوارم همه خانما تجربش کنن،شما خدا بهت لطف کرده و دوتا بچه بهت داده و حس مادر بودن رو دو بار تجربه کردی و اما بچهای این دوره که هر کدوم اندازه چندتا بچه قدیم زحمت دارن،به نشر من دونابچه از هر نظری کافیه و ما خانما گاهی یادمون میره حودمونم باید زندگی کنیم و همه چیزمونو میزاریم پای بچه بزرگ کردن تا یه خودت بیای پیر شدی

عزیزم به نظرم همین دوتارو خوب بزرگ کن

دنیا همچین گل و بلبل نیست که بچه هامونو توش به دنیا بیاریم ، زندگی هم نسبت به گذشته تو ایران سخت تر شده  اکثر جوونا ناراضین ، همینا دوتا بچت هم فردا میگن چرا مارو همچین جایی به دنیا اوردی