سلام دوستان میخوام بهم یه مشورتی بدید ،اگه شما دوتا بچه از آب و گل دراومده داشته باشید ،باتوجه به اینکه تازه چند ماهه دستتون برای امور دلخواهتون باز شده ،مثلا کلاس دلخواهتون رو بی دغدغه میرید وکارهای دلخاهتون رو انجام میدید،ودر عین حال دوست دارید یه فرزند دیگه هم داشته باشید کدوم رو انتخاب میکنید ؟ فرزند سوم یا کارهایی که دوست دارید انجام بدید ؟
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من بچه ندارم اما یه سوال داشتم چی باعث میشه که خیلیا دلشون میخواد دوباره و چند باره 9 ماه سختی حاملگی و زایمان و بچه داری و دکتر وبیمارستان و درس ومشق و دانشگاه و خرج زیاد بچه و هزینه ازدواج بچشون رو دوباره تکرار کنن؟؟؟ به خاطر حس خوب مادر شدنه یا چی؟ بار اول منطقیه برام (فقط برام سواله)
_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
مادر شدن او اون چیزاست که هر زنی بایدتجربش کنه وامیدوارم همه خانما تجربش کنن،شما خدا بهت لطف کرده و دوتا بچه بهت داده و حس مادر بودن رو دو بار تجربه کردی و اما بچهای این دوره که هر کدوم اندازه چندتا بچه قدیم زحمت دارن،به نشر من دونابچه از هر نظری کافیه و ما خانما گاهی یادمون میره حودمونم باید زندگی کنیم و همه چیزمونو میزاریم پای بچه بزرگ کردن تا یه خودت بیای پیر شدی
دنیا همچین گل و بلبل نیست که بچه هامونو توش به دنیا بیاریم ، زندگی هم نسبت به گذشته تو ایران سخت تر شده اکثر جوونا ناراضین ، همینا دوتا بچت هم فردا میگن چرا مارو همچین جایی به دنیا اوردی