2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 63 پست
وای چقدر عالی عوضش من یک بی سیاست خل ام ک از عواطف زیاد من سو استفاده میشه. از وقتی گذشته از عقد یک ...

منم شوهرم بلد نبود خودم انجام می‌دادم تا یا بگیره خجالت زده بشه 

ببین ماهگرد میگرفتم اولش میگفت اینکارا چیه و.. تا اینکه بع. خودش گرفت. سالگرد عقد میگرفتم 

میرفتم کافی‌شاپ هتل خوب ومیگرفتم میدونستم ساعت کاریش کی تموم میشه 

ساعت ده ونیم شب پیام میدادم 

سلام من کافی‌شاپ هتل فلان منتظرتم به این آدرس  لطفا نه تماس بگیر نه جواب بده فقط بیا منتظرتم 

بعد که اومد میزو چیده بودم 

کادوشم داده بودم به بچه های کافه گفتم لطفا وقتی نشست بهتون گفتم برام بیارید 

ببین میزو خودم تزئین میکردم هزینم کمتر بشه 

یا جعبه کادو که میخواستم داخلش باشه خودم دیزاین کردم 

چراغ جلو ماشین اسپرت یه مدل دوست داشت اون و براش خریدم 

ببین من تولدم نزدیک ولنتاینه تولد خودشم یه روز بعد تولد من 

همش سعی داشت کادوها و یکی کنه و من اصلا اینکارو دوست نداشتم 

میگفتم لطفا نه نیار زندگی به همین روزای خوش قشنگه و خاطره میشه فردا بچه و نو و.. اون موقع بهانه خوبیه که حوصله نداشته باشی 

همیشه کادوها و جدا میگرفتم حتی یک تا دوهفته زودتر تولدشو میگرفتم و سوپرایز میکردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقدر عالی عوضش من یک بی سیاست خل ام ک از عواطف زیاد من سو استفاده میشه. از وقتی گذشته از عقد یک ...

ببین من شروع کردم به سور دادن 

مثلا اولین بیمه تامین اجتماعی ایم که رد شد شیرینی بردمش بهترین رستوران شهرم 

ببین میخوام بهت بگم خرج کردم تا یاد گرفت سوپرایزم کنه یاد گرفت هدیه طلا بهم بده یاد گرفت مناسبت برام گل بگیره حتی روز مادر بااینکه مادر نیستم اول میاد خونه گل وکادو من میده بعد میریم خونه مامانش واینا 

صبور باش و خرج کن 

وکادو هدیه هایی بخر کادوهایی بخر که مطمعنی دوست داره 

مثلا همسر من همیشه پرواز دوست داشت 

یه سری کادو تولد براش بلیط هواپیما شخصی گرفتم کنار خلبان بود و خیلی بهش خوش گذشت 

هرچند که تا به باند هم برسیم نگفتم تو فضای فرودگاه با هماهنگی خواهرم کیک و بادکنک و... سوپرایزش کردم 

ببین بهانه نیار تلفنی همه چی و همه جا برات رزرو میشه 

خب وقتی میدونن اینجوریه زن نگیرن وقتی خودشونو مالک یه زن میدونن تو کشور ما پس همه خرج و مخارج خانوما ...

زن میگیرن فقط بگن زن‌گرفتن😒😒

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام