سلام خواهرم چند ماه دیگه عروسیشه و دختر عمه دامادمون به خواهرم گفته شب عروسی ما رسم پارچه داریم و فامیلای درجه یک پشت در وایمیستن و منتظر میشن که داماد پارچرو بده خواهرم برام تعریف کرد و می گفت واقعا رسم شرم اوریه ادم روش نمیشه تو چشم کسی نگاه کنه شما از این رسما دارید؟؟؟
می دونم عزیزم ولی بحث صبر کردن یا نکردن جدا.....به شخصیت ادم بر می خوره💔
اره دیگه باید پسره یا داماده دهن همه رو ببسته من ک شوهر رسوام تو عقد بودیم کارو تموم کرده خودشم رفته بود رسمی ب مامانش اینا اعلام کرده بود.....وای دیگه موقع عروسی اصلا کسی کاری ب کارم نداشت حتی سوالم نکردن انگار ن انگار تازه عروسم😂😂
ما داشتیم ولی دیگه ن پشت در😐مثلا بیرون یا طبقه بالا میدن میبرن خونه پدر عروس میدن مادرش تا خیالش راحت باشه ولی اون مال قدیمه دیگه اون موقعه ها ک دکتر نبود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره واقعا ولی الان دیگه خیلی ها ندارن خیلی خوب شدن بهترازقبل خیلی کم شده توطایفه خودم خصوصا پسرهای جوون دوره ۸۰ دیگه کلا تعصبی شدن سراینرچیزا نمیگن خصوصی
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم