2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4300 بازدید | 123 پست

البته اینم بگم شاید اینردختر داره دوبهم زنی میکنه بزارخواهرت باشوهرش حرف بزنه بعضی ها خیلی منطقی ان

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقته این رسم رو نیست دیگه

ما هم نداریم وقتی برای داداشم زن گرفتیم زنداییم به مامانم گفته بود عروستو ببر دکتر گواهی بگیر براش مامانمم گفته اینا شخصی و به من مربوط نیست از نظر منم شخصی 

داریم ولی همسرم میگ هرکی مزاحممون شد جرش میدم😂 یه هفته دیگ عروسیمه

عربی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خانواده همسر من رسم داشتم جلوشون وایسادم تنهایی چون همسرم به راحتی گفت خب رسمه انجام میدیم ما که مشکل نداریم

جلو طایفشون وایسادم نزاشتم

رسم جهاز دیدن هم داشتن با اینکه جهازم تکمیل بود اجازه ندادم

حالا رسم سیسمونی خریدن و دیدن هم دارن باز هم خبری نیست 😁

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....
حالم از این رسمای چررررررررت بهم میخوره یه عده پیر زن چروووک فضول پشت در وایسن که چی بشه؟😠😠 عزیز ...

حتما باید اینکارو بکنه گفت با شوهرم میرم گواهی می گیرم چون به کسی جز اون مربوط نیست🤦