2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4300 بازدید | 123 پست
می دونم عزیزم ولی بحث صبر کردن یا نکردن جدا.....به شخصیت ادم بر می خوره💔

اره دیگه باید پسره یا داماده دهن همه رو ببسته من ک شوهر رسوام تو عقد بودیم کارو تموم کرده خودشم رفته بود رسمی ب مامانش اینا اعلام کرده بود.....وای دیگه موقع عروسی اصلا کسی کاری ب کارم نداشت حتی سوالم نکردن انگار ن انگار تازه عروسم😂😂

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالم از این رسمای چررررررررت بهم میخوره یه عده پیر زن چروووک فضول پشت در وایسن که چی بشه؟😠😠 عزیز ...

خخخخخ دمت گرم پیرزن چروک و خوب اومدی 

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
حتما باید اینکارو بکنه گفت با شوهرم میرم گواهی می گیرم چون به کسی جز اون مربوط نیست🤦

همینش درسته....

الان دیگه تفکرات روشن تر شده,آخه رابطه یه چیز کاملا شخصیه.

اما متأسفانه بعضی از.......

اره ولی الان کم رنگ شده  ولی بعضی خانواده هاتو طایفمون باز دارن

یکی از دوستام می گفت تو روستامون حتی یه خانوم باید بره عروس دومادو نگاه کنه و مطمعن شه🤦انگار زمان قاجاره

کاش همچین رسمی نبود....

اره واقعا ولی الان دیگه خیلی ها ندارن خیلی خوب شدن بهترازقبل خیلی کم شده توطایفه خودم خصوصا پسرهای جوون دوره ۸۰ دیگه کلا تعصبی شدن سراینرچیزا نمیگن خصوصی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اینم بگم ما دخترامون قبل ازدواج گواهی دارن اصلا ربطی به ازدواج نکنه تو۱۸ سالگی میگیریم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خخخخخ دمت گرم پیرزن چروک و خوب اومدی 

والا به خدا راست میگم....

اونقدر فضولن که اگه ولشون کنی و بهشون رو بدی,میان تو اتاق که همه چیو فول اچ دی ببینن😂😂

آخه از این چروک فضولا زیاد تو فامیل داریم😂

خواهش میکنم قابل شما رو نداشت.