2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 36 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی فوت بچه ام‌برام سخت بود بعد بیاد شوهرم این کار رو کنه باهام ومادرش بهم بگه تو مادره خوبی نبودی برای همین خدا بچه ات را گرفت ازت با این که بچه ام بیماری قلبی داشت

دقیقا مثل منی مشکل من خونه و پوله... اگه داشتم میرفتم

کمی پول رهن جور کن بعد برو کار پیدا می‌کنی 

شوهر من راضی نمیشه برای طلاق 

خدا یا منو بکشه یا این آدم بی وجدان رو 

تنها آرزوم طلاق البته پسرمو بده که می‌دونم هرگز نمی‌ده 

خیلی فوت بچه ام‌برام سخت بود بعد بیاد شوهرم این کار رو کنه باهام ومادرش بهم بگه تو مادره خوبی نبودی ...

خدا بچتو بیامرزه .الهی مادر شوهرت خیر نبینه با این وضع روحی این حرفو بهت زد ...آن شاله خدا بزاره تو‌کاسش .از عمق وجود دعا کردم

خیلی فوت بچه ام‌برام سخت بود بعد بیاد شوهرم این کار رو کنه باهام ومادرش بهم بگه تو مادره خوبی نبودی ...

خدا از مادر شوهرت نگذره با اون زبون نیش مارش .خدا بهت صبر بده .ببین ناراحت نباش یه بارم یه نفر یه حرفی به من زد که از نیش مار هم بدتر بود و تاعمق وجودم سوخت ...فردا به طور اتفاقی تا اینستا را باز کردم یک کلیپ اومد ...این مارها و عقربها و ...داخل قبر از کجا میان .وقتی به یه نفر حرفی میزنی تا عمق وجودشو‌میسوزنه اینا میشن مار میشن عقرب ..داخل قبر ....یه حاج  آقا بود صحبت میکرد دقیقا جوابم را داد