2777
2789
عنوان

کلام آخر

424 بازدید | 2 پست

عجیب است سر و ته خلقتت . دنیایی که در آن انسان را در سختی و محنتی دائمی آفریدی.موجودی مختار در مهر و قهر ، عدل و ظلم ، تلاش و امهال ، ایثار و خودکامگی و بسیار تناقضات دیگر . ولی چند سوال از تو که آفریدی از منی که غافل از فلسفه آفرینشت هستم . چرا درد ظلم خواهی یکی را باید ظلم دیده به جان بخرد ؟ گناهش چیست ؟ چرا من را با روزی و قسمتی نیافریدی که بسته به تنها خودم باشد و در میان راه مورد دستبرد هر راهزنی قرار نگیرد ؟ مگر نه اینکه جسارت دزد از غفلت پاسبان است ؟ چرا اشک کودک من ، آه همسر من و آرزوهای رنگارنگ و به حقم در انتهای چاه ظلم و ستم خلقی که تو آفریدی گم شده ؟ مگر چند عمر به من دادی که لحظه لحظه اش را بند هزار اما و اگر و هزار کس و ناکس کردی؟مگر چند جوانی و فرزند و همسر داده ای که برای آب شدنش هر روز مرگ را در درگاهت التماس کنم ؟ کاش به جای همه داده هایت مرا در جایی می آفریدی که میتوانستی بدون چون و چرا عدل و رحمتت را نشان بدهی . به زمین و آسمان و کودک معلول و طفل یتیم و پدر و مادر بچه مرده و ذره ذره هستی.کاش برای دادن یک نفس برایم منت و هزار و یک امتحان نمیذاشتی . کاش خداییت به اندازه مهر مادر زلال بود . کاش ...

مهم ترین و حساس ترین قسمت یک سخنرانی پایان سخنرانی است که در پایان یک سخنرانی می توانید علاوه بر جمع بندی و نتیجه گیری از جملات زیبا برای پایان سخنرانی نظیر نقل قول و شعر استفاده کنید. توجه داشته باشید که جمله ای را که برای اتمام سخنرانی خود انتخاب می کنید از اهمیت زیادی برخوردار است و بهتر است شما در انتخاب جملات برای پایان سخنرانی توجه لازم را داشته باشید.

جهت اطلاعات بیشتر لینک  

بیشتر بدانید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان