2821
2789
عنوان

کلام آخر

848 بازدید | 6 پست

عجیب است سر و ته خلقتت . دنیایی که در آن انسان را در سختی و محنتی دائمی آفریدی.موجودی مختار در مهر و قهر ، عدل و ظلم ، تلاش و امهال ، ایثار و خودکامگی و بسیار تناقضات دیگر . ولی چند سوال از تو که آفریدی از منی که غافل از فلسفه آفرینشت هستم . چرا درد ظلم خواهی یکی را باید ظلم دیده به جان بخرد ؟ گناهش چیست ؟ چرا من را با روزی و قسمتی نیافریدی که بسته به تنها خودم باشد و در میان راه مورد دستبرد هر راهزنی قرار نگیرد ؟ مگر نه اینکه جسارت دزد از غفلت پاسبان است ؟ چرا اشک کودک من ، آه همسر من و آرزوهای رنگارنگ و به حقم در انتهای چاه ظلم و ستم خلقی که تو آفریدی گم شده ؟ مگر چند عمر به من دادی که لحظه لحظه اش را بند هزار اما و اگر و هزار کس و ناکس کردی؟مگر چند جوانی و فرزند و همسر داده ای که برای آب شدنش هر روز مرگ را در درگاهت التماس کنم ؟ کاش به جای همه داده هایت مرا در جایی می آفریدی که میتوانستی بدون چون و چرا عدل و رحمتت را نشان بدهی . به زمین و آسمان و کودک معلول و طفل یتیم و پدر و مادر بچه مرده و ذره ذره هستی.کاش برای دادن یک نفس برایم منت و هزار و یک امتحان نمیذاشتی . کاش خداییت به اندازه مهر مادر زلال بود . کاش ...

مهم ترین و حساس ترین قسمت یک سخنرانی پایان سخنرانی است که در پایان یک سخنرانی می توانید علاوه بر جمع بندی و نتیجه گیری از جملات زیبا برای پایان سخنرانی نظیر نقل قول و شعر استفاده کنید. توجه داشته باشید که جمله ای را که برای اتمام سخنرانی خود انتخاب می کنید از اهمیت زیادی برخوردار است و بهتر است شما در انتخاب جملات برای پایان سخنرانی توجه لازم را داشته باشید.

جهت اطلاعات بیشتر لینک  

بیشتر بدانید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا درخاست دوستی میدی خارمادر نداری مگه

واسهه منم درخواست داده میگه رضام متاهلم دوتا بچه دارم از قزوین

یه بار ضرر نداره😐😐😐😐😐

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

واسهه منم درخواست داده میگه رضام متاهلم دوتا بچه دارم از قزوینیه بار ضرر نداره😐😐😐😐😐

به منم داده منم تو بیو نوشتم متاهل

اگه هر وقت احساس کردید عاشق شدید هیچی بهتر از دوش آب یخ نیست

2824
2823
2791
2779
2792