2777
2789
عنوان

بیایید نصیحتم کنید 😶

82 بازدید | 9 پست

من ۱۸ سالمه بعد الان وقت درس و تلاش و .....ایناست وقت استفاده از فرصت هام بعد این وسطه هم همش به چیز های چرت فکر میکنم از کسی خوشم نمیادها ولی فکر میکنم 

لطفا هرکدوم شما بیایید یه چیز بدی از ازدواج بگید من کلا از ذهنم بره بیرون

از الان تا کنکور ۱۴۰۳ خرهستم اگه بیام نی نی سایت

من نوزده سالمه منتظرم دیپلم بگیرم برم سر خونه زندگیم🙂

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

همش اشپزی بشور بساب چیه اخه

ینفرم دم به دیقه بیخ گوشته و رو اعصابت میره

مادر شوهر و خواهرشوهر بازی هارو که دیگه نگم برات هر روز ی حاشیه ی جدید

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜
واقعا متعسفام برا طرز فکرت !!!! دختر جون تازه ۱۸سالته بهترین دوران زندگیته برو کار کن پول درار درس ...

منم برای خودم متاسفم اصلا نمیخوام واقعا از کسی هم خوشم نمیاد ولی فکر میکنم 🥲

از الان تا کنکور ۱۴۰۳ خرهستم اگه بیام نی نی سایت

ببین یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم.من دقیقا 18سالگی همه منتظربودن پزشک شم ولی برام خاستگار اومد یعنی نابود شدم الان 30سالمه ازدواج کردم باعشقم زندگیم باوجود مشکلات مالی خوبه ولی هرروز خودمو میخورم خودخوری چرا من هدفامو ول کردم.تو هرچی بخای تو درسه به شرط بهترین رتبه.شوهرخوب تودرسه ماشین خوب تودرسه اعتبار تودرسه.

منم برای خودم متاسفم اصلا نمیخوام واقعا از کسی هم خوشم نمیاد ولی فکر میکنم 🥲

منم نگفتم بدت میاد هیچ کس بدش نمیاد ولی ببین تو اگه درس بخونی کار کنی موفق باشی یه شوهر خوب گیرت میاد میتونی زندگی خوب داشته باشی اگه کار نکنی درسم نخونی هیچ

سعی کن نفس تو کنترل کنی

اگه قصد ازدواج داری ازدواج کن در غیر این صورت این افکار ها از وسوسه منشا میگیره

اگه حوصله درس نبود خوتو مشغول کن 

حتی کار ها کوچیک

(اصلا بپر سالاد شیرازی درست کن)

😉