2777
2789

خونه هامون کابینتش تکمیل نشده فرش نیاز داریم إیفون برای در لازمه پرده در هال ندارم طلاهامو همه رو برای ثبت نام ماشین فروختم پول رهن مستاجرمون 60 میلیون بود اونم برای ثبت نام ماشین دادیم حالا 24 تومن جمع کردم دلم میخواد یه خورده وسیله برای خونه بگیرم اما همسرم میگه نه تا شهریور که موعد مستاجر هست نباید کاری کرد شاید بلند شه بعد پولشو از کجا بیاریم برای همین نمیزاره فعلا چیزی بخرم ماشینم مه ثبت نام کردیم شهریوره تارا هست میگه از ماشینم تا معلوم بشه شهریور یا مهر بهت گول میدم برو هر چی خواستی بخر 

ای 24 تومنو گذاشتیم بانک 500 سود میده در ماه که سودشم میره رو خودش پس انداز میشه شوهرم میگه فعلا دست نزنیم تا تکلیف همه چیز روشن بشه ولی آخه تا شهریور یا مهر طلا یا وسایل خونه گرون ننیشه به نطرتون.... دوست داشتم با هنین 24 یه چیزی میخریدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم سال۹۹سکه خریدم ۱۲میلیون سود کردم  الان ک سودش بی نظیره

بلخشید شما دیشب یه راهنمایی کردین که با پولم ربع سکه بگیرم خیلی منو تو فکر برد گفتم ازتون یه راهنمایی بخوام از طلافروشی باید بگیرم؟؟؟ "  بعد موقع فروش قیمت روز برمیدارن یا نه کم میکنن از قیمتش

بلخشید شما دیشب یه راهنمایی کردین که با پولم ربع سکه بگیرم خیلی منو تو فکر برد گفتم ازتون یه راهنمای ...

سلام عزیزم ازطلافروشی معتبربگیریدو اینکه طلاهرچقدررشد کنه به قیمت روزسکه تونو میفروشیدش ولی اگرطلابگیرید چون اجرت داره موقع فروش ضررمیکنید

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓