2777
2789
عنوان

خواستگاری اجباری!

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 63 پست
پ چرا ما نداریم

چی ندارید؟!

شایداولی روبه ناحق یاغرورردکردی

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولاخیلی دلت بخواد ناشکری کنی خداوندکاری میکنه دیگه رنگ خواستگارنبینی خواستگاربرکت خونه وزندگی ...

مثلا من نزاشتم کسی پاشو خونمون بزاره خونه ی ما بی برکت و بخت و اقبال منم سیاهه؟ چ طرز فکرایی دارین نامصن

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱
این چه طرز صحبت کرده😐

جواب تورودادم؟!

میشه کمترتوی جواب اعضاکه به اسی میدن دخالت کنی

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
اولاخیلی دلت بخواد ناشکری کنی خداوندکاری میکنه دیگه رنگ خواستگارنبینی خواستگاربرکت خونه وزندگی ...

چه ارتباطی باهم دارن این دو قضیه 

چرا دلشون هم بخواد مگه درمونده ی خواستگارن

اینکه هرکسی در خونه رو زد بهش بله ندی می شه ناشکری !

روشن،زیبا ،شفاف،خوشحال،مهربان،حامی،معتمد،بخشنده (خدای زیبای من)

اینم یه چیز دیگم خداوند ب انسان قدرت انتخاب داده الله امبر چ چیزا میبینما

مثلا من نزاشتم کسی پاشو خونمون بزاره خونه ی ما بی برکت و بخت و اقبال منم سیاهه؟ چ طرز فکرایی دارین ن ...

شماهم همینطور

جواب تورودادم؟!

یادبگیریدوقتی باهاتون حرف زدن جواب بدید

تایپیک بزاربیام جوابت روبدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣