2777
2789
عنوان

خواستگاری اجباری!

1340 بازدید | 63 پست

خواستگاری کردن منم گفتم نیان کلا که تموم بشه

ولی گفتن حداقل بیایم یه بار صحبت کنیم آشنا شیم بعد جواب بدین و این حرفا 

هیچی دیگه امشب میخوان بیان😑

وقتی جوابمو میدونن دیگه این کارا چیه؟

همش کارم شده غصه و گریه

بگین چی بگم چی کار کنم که بهم بخوره همه چی یه طوری که راحت بشم دیگه و ادامه پیدا نکنه

بگو ببخشید ولی بهم‌نمیخوریم بای

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولاخیلی دلت بخواد

ناشکری کنی خداوندکاری میکنه دیگه رنگ خواستگارنبینی

خواستگاربرکت خونه وزندگی آینده اته

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

منظورشون این شاید اگ چن ساعتی باهم باشید حرف بزنید نظرت راجبشون عوض شه و بخای بهشون فک کنی

خب تو مجلسم خوش رو باش ناراحت نباش یه مهمونی فقط حرص نخور

بعد مهمونی ک جواب خاستن میتونی جواب منفی بدی

همین

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️