2777
2789

من دارم طلاق میگیرم.

بچه ندارم.

دیپلم تجربی دارم فقط و مستقل نیستم.

بنظرتون برم خیاطی یاد بگیرم یا شاخه های ارایشگری یا کنکور تجربی بدم؟؟

از پس همش برمیام,،، فقط مشکلم سنمه،، حس میکنم سنم زیاد شده ..

بنظرتون کدوم تصمیم بهتره برام؟؟

شما بودی چیکار میکردی؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خیاطی یا آرایشگری 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

اره خیلی پیر و فرتوت شدی🙄

این چه حرفیه عاخه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

اگه درامد برات مهمه و دستت خالیه برو یه حرفه ای رو شروع کن 

اما اگه مشکل مالی نداری درستو ادامه بده اما تو یه رشته خوب

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

اگه واقعا میخونی وعلاقه داری خب کنکور، اگ میدونی وسط راه ب هردلیلی بیخیال میشی وقتتو بذار ی هنر پر درامد یادبگیر . ۲۵سال خیلی خوبه . اصلا دیر نیست.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
کنکور بده رشته پیراپزشکی مث پرستاری یا فیزیوتراپی یا رادیولوژی صدرصد موفقس.مهاجرت هم میتونی با رشته ...

خودمم عاشق این زشته هام، ولی دوسال از عمرم میره برای پشت کنکور موندن،،، و سنم زیاد میشه.... اشکال نداره؟

من یکی رو میشناسم ۲۸ سالگی کنکور تجربی شرکت کرد پرستاری قبول شد  امسال درسش تموم میشه

جدی؟

راضیه؟

چرا من حس پیری دارم....چون به هیچی نرسیدم تا الان، فقط یه دیپلم دارم.