setayyy مدیر عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 2627 عنوان حس ششمی | مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 126 پست هست ؟! هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!! 1402/02/03 | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانا_دختری_درمزرعه عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 670 اره دوتا داداش داره مدل بالا فک نکنم چون پولشو نداره یه چیزی تو مایه های کوییک و ۲۰۷ حس کردم یا پژو مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
teacher_asma عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5709 یه چیزی تو مایه های کوییک و ۲۰۷ حس کردم یا پژو اها ممنون♥♥♥♥ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
setayyy مدیر استارتر عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 2627 بابا اینا همش حسه به خاطر حرف من نری کاری کنی شاید اصلا ۵ درصد درست باشه بعدم حس من اک ... ن گلم بگو اشکال نداره هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
دلناز۲۲ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 3534 فداتشم حس ششم نيستم از تجربه رل مجازى بهش گفتم مرسی گلم یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16194 من کی باردار میشم چند تا بچه میارم و جنسیت حس شیشم نیستم . شاید یه ماه یا دوماه نمیدونم بچه دوتا فکنم من شک دارم به شادیای شما 🗣
آرام۷۷۷۹ عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4565 نمیدونم حس کردم ی مرد هیکلی مو مشکي سنشم دورور ۲۲تا ۲۹ ماشینشم پراید یا پژو پرشیا مشکی درستع ... منم میشیه بگید کارم چی میشیه می تونم به درامدی که میخوام برسم دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
setayyy مدیر استارتر عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 2627 حس شیشم نیستم فدات شم 😂 همینجوری حدسی میگم ولی حساب درسته گلم از زندگیم چی حس میکنی هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
f_sadat76 عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 448 نمیدونم حس کردم ی مرد هیکلی مو مشکي سنشم دورور ۲۲تا ۲۹ ماشینشم پراید یا پژو پرشیا مشکی درستع ... منم میگی کی باردار میشم و جنسیتش چیه؟؟؟
setayyy مدیر استارتر عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 2627 یه چیزی تو مایه های کوییک و ۲۰۷ حس کردم یا پژو ماشین مون چیه ؟ یا اوضاع زندگیم چطوره هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
teacher_asma عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5709 حس شیشم نیستم . شاید یه ماه یا دوماه نمیدونم بچه دوتا فکنم میتونم درخواست بدم؟؟ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
هانا_دختری_درمزرعه عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 670 منم میشیه بگید کارم چی میشیه می تونم به درامدی که میخوام برسم حسم قوی نیست صرفا درحد حدسهبله باید تلاشتون رو بیشتر کنید توی یه شرکت کار میکنید درامدش هم متوسطه رو به بالا مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16194 ولی حساب درسته گلم از زندگیم چی حس میکنی پدرت و مادرت دلگیری داری؟ولی خب پدرت بیشتر دوسش داری ؟کلا مامانت ساکت من شک دارم به شادیای شما 🗣
هانا_دختری_درمزرعه عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 670 منم میگی کی باردار میشم و جنسیتش چیه؟؟؟ شما تا بهمن دوقلو حس کردم یه دخترو پسر مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
آرام۷۷۷۹ عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4565 حسم قوی نیست صرفا درحد حدسه بله باید تلاشتون رو بیشتر کنید توی یه شرکت کار میکنید درامدش هم متوسطه ... خیلی ممنون چیز دیگه ای به ذهنتون نمی رسه در مورد من ؟ اگر بگید ممنون میشیم دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
هانا_دختری_درمزرعه عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 670 ماشین مون چیه ؟ یا اوضاع زندگیم چطوره پژو،تیبا یا ال نومتوسطبابات کارمنده؟ مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐