2821
2789

دوغ محلی ،برنج نصف پیمانه ۲تا تخم‌مرغ 

نخود پخته شده 

برنج رو میشوری و تخم حرفارو توش میشکنی و هم میزنید

و ب دوغتون اضافه میکنید 

وروی حرارت قرار میدین وتا جوش بیاد هم‌ میزنید و بعد اینکه جوش آمد نمک و سبزی و نخود رو بهش اضافه میکنید 

و در آخر نعنا داغ روش میریزن و تمام 

نوش جونتون این اش دوغ اصیل اردبیل هست 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۲پیمانه چقدر میشه؟ ۲لیوان؟

برنج نصف پیمانه(پیمانه ای برنجی که استفاده میکنید )

۲عدد تخم مرغ عزیزم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

ما این مدلی میپزیم

پیاز و سیر تفت بده سبزی مهم نیست چی باشه اونم بریز ادویه جات اضافه کن 

با خرده برنج ک شستی آب بریز روش بزارر بپزه حبوبات هرچیزی ک دوست داری اونا هم جدا بپز این مواد ک پخت حبوبات بریز. داخلش و دوغ اضافه کن ب هم بزن تا بجوش بیاد بزار جا بیفته پیاز داغ درست کن داخلش نعنا خشک و زرد چوبه بریز و بریزداخل آش مابقی هم بزار برای تزیین 

چیزی هم از قلم انداختم نمی‌دونم دیگه

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
تخم مرغ توش میریزید ینی؟

تخم مرغ رو تو‌ برنجی که شستین میشینید و هم میزنید با همزن دستی مخلوط که شد ب دوغتون اضافه میکنید