آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬 لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱
آره هم من هم شوهرم تا حدود زیادی اینطوری هستیم. کوچکترین ایراد، در نظرم بزرگترین اشتباهه. البته نه ه ...
وقتی کمالگرایی زیاد باشه یه موقعیتایی رو از دست میدی یا یه کارایی رو شروع نمیکنی مثلا من خودمم همینطورم مثلا قراره زبان بخونم اگر جلو خودمو نگیرم انگار کسی که امتحان داره میشینم مفصل میخونم یا یه مدت مهمون دعوت نمیکردم چون دیزاین خونه هنوز ایده ال نبود یا با دوستام بیرون نمیرفتم چون تیپم به نظرم خوب نبود بیرون نمیرفتیم قدم بزنیم چون مثلا ترافیک بود یا به پسرم به شدت سخت میگرفتم یا شوهرم به من سخت میگرفت چون توقعه عالی بودن داشت یا چیزای دیگه اینا خوب نیس منم شروع کردم تغییر اونم همینجور
یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
وقتی کمالگرایی زیاد باشه یه موقعیتایی رو از دست میدی یا یه کارایی رو شروع نمیکنی مثلا من خودمم همینط ...
آخ آخ آخ منم اینجوریم، با خودم درگیرم🤦♀️🤦♀️
اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
من یه کمال گرا هستم خیلی ناراحت کننده و خسته کننده ست
بدتر این که تا میام یه کم خودمو متعادل کنم چشمم به مادر و خواهرم میفته که اوناهم کمال گرا هستن و خیلی سخت گیر اونوقت احساس می کنم آدم بی خیال و بی مسولیتی شدم