2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا به یکی میگم ممنون اون نمیگه خواهش میکنم میگم چرا نگفت ؟کارش اشتباه نبود؟  یا مثلا میدونم ...

ینی شک داری الان روزه!؟

اونی که همه چیزو با هم می‌پذیره ،خودش تبدیل میشه به هیولای زیر تختش                            

ببین اولا اینکه حتما روانپزشک برو و تا میتونی از متخصص کمک بگیر

دوما اینکه یاد بگیر در لحظه زندگی کنی 

نذار ذهنت معطوف شه روی چیزی و شروع کنه سوال کردن

به خودت بفهمون که اصلا این سوالا مهم نی و بذار بی حواب بمونه ،تو لحظه باش ذهنتو خاموش کن به سوالاش اهمیت نده 

فک کنم یه چیزی هست mindfulnessاینو سرچ کن شاید کمکت کنه

یجورایی اره ، میدونم روزه اما ذهنم فقط میخاد ب ی چیز گیر بده و نمیزاره قبول کنم  ولی میدونم روز ...

تنها راهش همینه اون سوالای کوفتی رو بی جواب بذار 

هیچ اتفاقی نمیفته

سعی کن ورزش کنی چون تو فعالیتهای ورزشی آدم ذهنش رو کاری که داره میکنه متمرکز میشه دیگه نمیتونه ازین فکرا کنه

کلا تنها نباش تنهایی سمه برا تو تا میتونی با بقیه وقت بگذرون

یعنی بالاخره نباید جواب سوالارو بدم؟

نه سوالای تو وسواس گونه و بی پایس 

یه جوری احساس اجبار میکنی که به این سوالا جواب بدی

ولی بهشون اهمیت نده زندگیتو بکن نباید اصلا به این سوالا جواب بدی فقط یاد بگیر ولشون کنی چون هیچ تاثیری تو زندگیت ندارن فقط خودتو اذیت میکنی

تنها راهش همینه اون سوالای کوفتی رو بی جواب بذار  هیچ اتفاقی نمیفته سعی کن ورزش کنی چون تو فع ...

اگه بی جواب بزارمشون دوباره نمیان هی؟

یعنی اگه حواسموپرتم کنم باز میان 

از یه طرفم میگم الان غرق فکرام اگه از فکرا رها بشم شاید دیگه این سوالا نیاد ممکنه؟

اگه بی جواب بزارمشون دوباره نمیان هی؟ یعنی اگه حواسموپرتم کنم باز میان  از یه طرفم میگم الان ...

ببین یه مدت طول میکشه تا از شرشون کامل خلاص بشی 

من مث تو بودم خیلی شدیدتر حتی الان هم کاملا درست نشدم چون مدام وسوسه میشم هی بازم دلم میخواد بشینم به همه چیز فک کنم 

مال من از جایی شروع شد که سعی کردم به همه چیز عمیق نگاه کنم و هیچ چیزیو بی دلیل قبول نکنم ،نتیجش این شد که کلا زندگیم فلج شد ،آخرش فهمیدم ما نیومدیم تو این دنیا تا فکر کنیم اومدیم زندگی کنیم اومدیم خوشحال باشیم ،هرچیزی که باعث میشه اذیت بشی بذار کنار،

اصلا سعی نکن به سوالات حواب بدی،آروم آروم کمتر میشه،نیاز به ممارست داره ولی شدنیه