2789
عنوان

چرا؟

115 بازدید | 13 پست

خوابم میادولی خوابم نمیبره.همش انگارذهنم مشغوله.دارم ازبیخوابی میمیرم ولی همش میخام یافیلم ببینم یابیام نینی سایت ووو...نمیتونم تمرکزکنم بخوابم.همیشه اینجوریم وهمین باعث میشه ازکارهای مفیدعقب بمونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوشیتو بزار کنار و بلند شو برو سمت ی ماری خود ب خود مشغول همون کار میشی

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
دقیقاالان گشنمم هست.ولی حال هیچ کاری روندارم حتی غذاخوردن

به دوروبرت نگا کن ببین چه چیزای قشنگی داری پاشو پنجره رد باز کن هوای خنک بیاد به کلت بخوره ویه ابیم به صورتت بزن از آشپزخونه شروع کن کاراتو بکن ذهنت باز میشه

منم مدتی قبل عید اینجوری شدم و واقعااا عذاب کشیدم فکر کن حتی سه شبانه روز بیدار بودم بی خوابی به مغز بدجوری فشار میاره آخرم با مشورت یه پزشک گفت دو شب موقع خواب یه دونا قرص آلپرازولام بخور یا کلونازپام خوابت تنظیم میشه یه ورق آلپرازولام خریدم دو شب خوردم همون شد دیگه خدا رو هزار مرتبه شکر خوابم کاملاااا تنظیم شد الان یه ماهه بقیه قرص تو کیفمه همچنان دست بهش نزدم با همون دو تا دونه خوابم تنظیم شد حتما امروز از داروخونه بخر و بخور الان دقیقا میدونم چقدر عذاب میکشی من بخدا به خواب اعضای خانواده ام حسودیم میشد حسرت اونایی که شب و میخوابن میخوردم 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

سعی کن در طی روز کمتر بخوای و یا صبح خیلی زودتر بلد شی به کارهات برسی مطمعن باش شب خوابت میبره     

بنده فقط به یک کلمه 5 حرفی اعتقاد دارم (( ص د ا ق ت )) اگر تو هم ایمان داری پس باید بگم انسانم ارزوست........اریا👌👌👌👌👌🌹