2777
2789
عنوان

۳ بار تصادف حالم خرابه 😭😭😭

961 بازدید | 17 پست

از سال ۹۸ گواهینامه دارم با ماشین شوهرم اون اولا میشستم هر جا میرفتم، نزدیک خونمون ی چهار راهه شلوغه چراغ چشمک زن داره اروم داشتم میرفتم ماشینای پشت سرم کثافتا بوق میزدن هی که تند تر برم یدفه گاز دادم ماشین از خیابون سمت راست اومد زدم بهش پلیس منو مقصر دونست ، ماشینشم پراید بود درش کامل جمع شد سپر خودمونم داغون شد ماشین ما ۲۰۶ عه ، این بدتریم و اولین تصادفم بود بعد این دیگه کامل رانندگی رو گذاشتم کنار پارسال دوباره تصمیم گرفتم رانندگی رو ادامه بدم دوماه پیش مالیدم به چراغ پشت یه ماشین، ماشبن اون چیزیش نشد ماشین ما سمت چپش حمع شد یکم😔 ، سومیشم دیشب بود داشتم‌میرفتم خیلی اروم میخواستم دور بگیرم برم سمت راست ماشین پارک بود اروم مالیدم به چراغ پشتش چراغش داغون شد 😔 ، دوباره طرف سمت راست ماشین ما خط افتاد و یکم جمع شد ، خیلی ناراحتم بی عرضه بی عرضم ابعاد ماشینو نمیتونم تشخیص بودم ک جوری برم به ماشین بغلم نزنم ، عاشق رانندگی ام خیلی دوست دارم ، بنده خدا شوهرم دیشب تا زدم به ماشین پیاده شد میگ بیا ببین چراغ بدبختو چیکار کردی ، بیا ببین بغل ماشینمونم مثل سمت چپش کردی خط انداختی جمع شده 😭😔، تو این اوضاع گرونی و اینا خالم خیلی بده یکم روحیه بدین بهم اصلا حس خوبی به خودم ندارم از خودم بدم اومده ابرروم رفته پیش شوهرم روم نمیشه بهش نگاه کنم ، عرضه هیچکاریو ندارم اه😓😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم استرست باعث میشه هی بزنی اینور اونور من بخاطر همین ففط و ففط از اول با ماشین خودم رانندگی یاد گرفتم و چون خیالم راحت بود ماشین خودمه بزنمم به کسی سوال جواب پس نمیدم زودتر و راحتتر مسلط شدم البته منم سه چهار بار تصادف کردم که عین اون سه چهار بارم حال بشدت بدی داشتم و دیگه هیچوقت زمانی که حالم خیلی بده و تمرکز لازم و ندارم پشت فرمون نمیشینم اینم بگم راننده شدن به گواهینامه نیست به ماشین داشتن و هر روز رانندگی کردنه شما یه سال یهو نمیشینی دو روز میشینی اینجوری نمیشه ‌که 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
بهترین کار بری جای خلوت ترستو بزیزی تو رانندگی اینایی که گفتی بخاطر اینکه هول میشی

اره واقعا شده تو ترافیک سنگینم رفتم اصلا تصادف نکردم ولی همینجوری ماشین بدبخت پارکه میرم بهش میمالم😔

اصلا نباید پشت ۲۰۶ مینشستی خیلی شتاب داره یهو فرمون از دستت درمیره😑 من خودم ۲۰۶ دارم اوایل هی تو دو ...

نه اصلا اینجوری نیست من خودم اولین ماشینم ۲۰۶ بود و با اون دستم را افتاد 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

عزیزم من درکت میکنم ادم حس بدی میگیره منم یه تصادف داشتم مقصرهم نبودم وچیزی نشد اما اثرات روحی بدی واسم داشت رانندگی روگذاشتم کنار همش میترسیدم موتور بیاد سمتم و تصادف شه

ترس وحشتناکی داشتم یعنی الان که دارم برات میگم دستام عرق میکنه هنوز وحشتش رودارم

اثرات تصادفی هست که داشتم

الان چندوقتی هست میشینم ترس هنوزم هست اماخب کمتر هنوزم موقع رانندگی خودمو سفت میگیرم عضلاتم دردمیگیره امانیازدارم به ماشین

باید باترسم مقابله کنم

بنظرم نترس باهمین ماشین سعی کن خوب یادبگیری 

یه جلسه هم برو اموزشگاه رانندگی که ترست بریزه یکم ارومترشی

ولی بهت حق میدم چون میدونم چی میگی

عزیزم مسیر کوتاهو ماشین نبر .مسیر شلوغو نبر .چون ابعاد مهمه .منم مثل توام فقط درحد مسیر سرکارم میرم ومیام ،بقیه اش نزدیک باشه پیاده دور باشه وشلوغ با تاکسی واسنپ میرم .ولی دخترم دبیرستانیه حتی سر کوچه با ماشین میره چندتا دسته گل تا حالا به آب داده تواین بدبختیا

نه اصلا اینجوری نیست من خودم اولین ماشینم ۲۰۶ بود و با اون دستم را افتاد 

اره نمیگم ۲۰۶ بده، منم خودم با ۲۰۶ خیلی راحتم ، زودتر دستم راه افتاده ولی واسه اسی که یکم هول میکنه پراید اوکی تر بود واسه شروع ، استرس اینم نداشت که ماشینش خراب میشه😪

اصلا نباید پشت ۲۰۶ مینشستی خیلی شتاب داره یهو فرمون از دستت درمیره😑 من خودم ۲۰۶ دارم اوایل هی تو دو ...

من اولین و اخرین ماشینی ک سوار شدم و باهاش رانتدگی کردم همین ماشین ۲۰۶ شوهرمه بهش عادت کردم شتابشم دستم اومده موضوع اینه حواسمو جمع نمیکنم تو  رانندگی😔