از سال ۹۸ گواهینامه دارم با ماشین شوهرم اون اولا میشستم هر جا میرفتم، نزدیک خونمون ی چهار راهه شلوغه چراغ چشمک زن داره اروم داشتم میرفتم ماشینای پشت سرم کثافتا بوق میزدن هی که تند تر برم یدفه گاز دادم ماشین از خیابون سمت راست اومد زدم بهش پلیس منو مقصر دونست ، ماشینشم پراید بود درش کامل جمع شد سپر خودمونم داغون شد ماشین ما ۲۰۶ عه ، این بدتریم و اولین تصادفم بود بعد این دیگه کامل رانندگی رو گذاشتم کنار پارسال دوباره تصمیم گرفتم رانندگی رو ادامه بدم دوماه پیش مالیدم به چراغ پشت یه ماشین، ماشبن اون چیزیش نشد ماشین ما سمت چپش حمع شد یکم😔 ، سومیشم دیشب بود داشتممیرفتم خیلی اروم میخواستم دور بگیرم برم سمت راست ماشین پارک بود اروم مالیدم به چراغ پشتش چراغش داغون شد 😔 ، دوباره طرف سمت راست ماشین ما خط افتاد و یکم جمع شد ، خیلی ناراحتم بی عرضه بی عرضم ابعاد ماشینو نمیتونم تشخیص بودم ک جوری برم به ماشین بغلم نزنم ، عاشق رانندگی ام خیلی دوست دارم ، بنده خدا شوهرم دیشب تا زدم به ماشین پیاده شد میگ بیا ببین چراغ بدبختو چیکار کردی ، بیا ببین بغل ماشینمونم مثل سمت چپش کردی خط انداختی جمع شده 😭😔، تو این اوضاع گرونی و اینا خالم خیلی بده یکم روحیه بدین بهم اصلا حس خوبی به خودم ندارم از خودم بدم اومده ابرروم رفته پیش شوهرم روم نمیشه بهش نگاه کنم ، عرضه هیچکاریو ندارم اه😓😭😭
اره نمیگم ۲۰۶ بده، منم خودم با ۲۰۶ خیلی راحتم ، زودتر دستم راه افتاده ولی واسه اسی که یکم هول میکنه ...
بیشتر استرس شوخرش و داره فکر کنم واسه همین هول میشه از اینکه بزنه به یکی بعد شوهرش سرش غر میزنه استرس میگیره اگه ماشین خودش بود دلش بیشتر قرص بود من خودم اینجوری بودم با ماشین هیچ عهدی رانندگی نمیکردم تا که خودم خریدم
کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی