2777
2789
یه چی تو غذاهامون ریختن😂 راستی شما متولد چندی

چميدونم از يه طرفم ميگم اون خونريزي كمم چي بود،من ٧٧ شما چي

هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم   ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوه چه کوچولویی من ۷۶ ، خب همون پریپدیت بوده احتمالا تو پریودی رابطه داشتی 

حالا ١سال بزرگتريا😂 آخه اونموقع موعدم نبود بعد اصلا خوني نميومد،بعدش اينجوري شد تا ٣،٤روز خيلي خفيف

هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم   ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
خب بهم ریخته پس  چند ساله متاهلی😅

٢ساله تو چي؟

نه بچه ندارم يبار باردار شدم سقط كردم

يه قرصي هستش ميگن تنظيم ميكنه پريودو ولي بايد دكتر بگه حتما تو استفاده كردي تاحالا؟

يه قرصي هستش ميگن تنظيم ميكنه پريودو ولي بايد دكتر بگه حتما تو استفاده كردي تاحالا؟

نه والا من هنوز مطمعن نیستم باردارم یا نه میخوام ببینم اگه قطعی منفی شد امپول بزنم پریود بشم اگرم خپایی نکزده الان حامله بودم بازم باید سقط کنم

نه والا من هنوز مطمعن نیستم باردارم یا نه میخوام ببینم اگه قطعی منفی شد امپول بزنم پریود بشم اگرم خپ ...

آمپول چي؟ميري دكتر بنويسه برات؟ ولي سقط اصلا خوب نيست ممكنه بعدا نتوني بچه دار بشي اگه يك درصد بودي نگهش دار البته باز خودت بهتر شرايطتو ميدوني،من آرزومه الان يه قطره خون ببينم ديگه كلافه شدم اونموقع كه سقط كردم دكتر يه قرص جلوگيري گفت بهم بخورم كه پريودم تنظيم ميكرد نميدونم اونو بگيرم يا نه آخه ميگن قرصاي جلوگيري تنبلي تخمدان مياره

آمپول چي؟ميري دكتر بنويسه برات؟ ولي سقط اصلا خوب نيست ممكنه بعدا نتوني بچه دار بشي اگه يك درصد بودي ...

اخه بذو ببین اول مشکلت چیه منم ارزومه یه قطره خون ببینم دنیارو بهم میدن یعنی 

بخدا من نمیتونم فعلا نگه دارم ولی واقعا بعدا بچه میخوام

اخه بذو ببین اول مشکلت چیه منم ارزومه یه قطره خون ببینم دنیارو بهم میدن یعنی  بخدا من نمیتونم ...

آره الان برم دكترم ميخواد اول آزمايش هورموني و اينا بنويسه اصلا حوصله ندارم يكم ديگه صبر ميكنم شايد شدم

منم مجبورم صبر کنم اصلا عالعم بارداری ندارم

به نظرم تو باردار نيستي چون آزمايشتم منفي شد حالا باز چندروز صبركن بيبي بزن مطمئن بشي، منم علائم ندارم 

به نظرم تو باردار نيستي چون آزمايشتم منفي شد حالا باز چندروز صبركن بيبي بزن مطمئن بشي، منم علائم ندا ...

یعنی لعنت به این روزای کثاقت هرچی پرونده داشتم خراب کزدم