fffsas مدیر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 عنوان بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 75 پست سلام دوستان بیبی چک مارک روژان خوبه؟ 1402/02/03 | 10:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 سلام آره صبح رفتم مال منم منفي بود ولي پريود نشدم هنوز البته من موقع رابطه خونريزي داشتم تا ٣،٤ روزم ... والا من خونریزی نا حالا نداشتم از وقتی قرص خوردم دیگه نمیدونم چیکار کنم اصلا میگم شاید زود ازمایش ذاذم
royaye__shab عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 776 والا من خونریزی نا حالا نداشتم از وقتی قرص خوردم دیگه نمیدونم چیکار کنم اصلا میگم شاید زود ازمایش ذا ... قرصِ چي، پريودات منظم بودن؟ هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 قرصِ چي، پريودات منظم بودن؟ اورژانسی خوردم همون روز چون تخمک گذاری داشتم
royaye__shab عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 776 اورژانسی خوردم همون روز چون تخمک گذاری داشتم خب بخاطر همونه ديگه اون كلا پريودارو نامنظم ميكنه يهو يه ماه ميشي يه ماه نميشي يه ماه دوبار ميشيواسه من خيلي عجيبه اصلا نميدونم چم شده اون لكا چي بود چرا پ نميشم قرصم نخوردم اصلا هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
royaye__shab عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 776 البته ببين بعداز اورژانسي بايد پريود بشيا، ٧تا ١٠ روز بعدش پري ميشي من هربار خوردم اينجوري بود هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 البته ببين بعداز اورژانسي بايد پريود بشيا، ٧تا ١٠ روز بعدش پري ميشي من هربار خوردم اينجوري بود والا منم هریار میخوردم اینشکلی بود نمیدونم چرا اینسری نشدم
royaye__shab عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 776 والا منم هریار میخوردم اینشکلی بود نمیدونم چرا اینسری نشدم عدد بتات چندبود هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
royaye__shab عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 776 سلام پریود شدی؟ سلام نه تو چي هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 سلام نه تو چي منم نه ولی باز صبح بیبی چک زدم منفی شد خسته شدم دیگه دو روز از موعدم گذشته ده روز از نزدیکی
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 سلام نه تو چي بزو الان یه بیبی چک بزن ببین چی نشون میده اگه یه هاله خیلی کمرنگ هم طرف مثبت بیفته یعنی مثبته
royaye__shab عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 776 بزو الان یه بیبی چک بزن ببین چی نشون میده اگه یه هاله خیلی کمرنگ هم طرف مثبت بیفته یعنی مثبته آخه من آزمايش خون دادم ديگه اون دقيقه ١٧ روزم گذشته بود اگه چيزي بود نشون ميداد همون روز ازمايش بيبي هم زدم منفي شد هيچ هاله اي هم نيفتاده بود هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 آخه من آزمايش خون دادم ديگه اون دقيقه ١٧ روزم گذشته بود اگه چيزي بود نشون ميداد همون روز ازماي ... پس چرا نمیشیم دیگه اعصابم بهم ریخته
royaye__shab عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 776 پس چرا نمیشیم دیگه اعصابم بهم ریخته نميدونم من تاحالا انقد عقب ننداخته بودم بيشترينش ٦ روز بوده كه الان بيشتر شده خيلي عجيبه هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 نميدونم من تاحالا انقد عقب ننداخته بودم بيشترينش ٦ روز بوده كه الان بيشتر شده خيلي عجيبه یه چی تو غذاهامون ریختن😂 راستی شما متولد چندی