2777
2789
سلام آره صبح رفتم مال منم منفي بود ولي پريود نشدم هنوز البته من موقع رابطه خونريزي داشتم تا ٣،٤ روزم ...

والا من خونریزی نا حالا نداشتم از وقتی قرص خوردم دیگه نمیدونم چیکار کنم اصلا میگم شاید زود ازمایش ذاذم

والا من خونریزی نا حالا نداشتم از وقتی قرص خوردم دیگه نمیدونم چیکار کنم اصلا میگم شاید زود ازمایش ذا ...

قرصِ چي، پريودات منظم بودن؟

هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم   ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اورژانسی خوردم همون روز چون تخمک گذاری داشتم

خب بخاطر همونه ديگه اون كلا پريودارو نامنظم ميكنه يهو يه ماه ميشي يه ماه نميشي يه ماه دوبار ميشي

واسه من خيلي عجيبه اصلا نميدونم چم شده اون لكا چي بود چرا پ نميشم قرصم نخوردم اصلا

هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم   ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم

البته ببين بعداز اورژانسي بايد پريود بشيا، ٧تا ١٠ روز بعدش پري ميشي من هربار خوردم اينجوري بود

البته ببين بعداز اورژانسي بايد پريود بشيا، ٧تا ١٠ روز بعدش پري ميشي من هربار خوردم اينجوري بود

والا منم هریار میخوردم اینشکلی بود نمیدونم چرا اینسری نشدم

والا منم هریار میخوردم اینشکلی بود نمیدونم چرا اینسری نشدم

عدد بتات چندبود

بزو الان یه بیبی چک بزن ببین چی نشون میده اگه یه هاله خیلی کمرنگ هم طرف مثبت بیفته یعنی مثبته

آخه من آزمايش خون دادم ديگه اون دقيقه ١٧ روزم گذشته بود اگه چيزي بود نشون ميداد  همون روز ازمايش بيبي هم زدم منفي شد هيچ هاله اي هم نيفتاده بود 

پس چرا نمیشیم دیگه اعصابم بهم ریخته 

نميدونم من تاحالا انقد عقب ننداخته بودم بيشترينش ٦ روز بوده كه الان بيشتر شده خيلي عجيبه