2777
2789
یه مارک دیگه بزن یا برو‌ ازمایش بده استرس هم خیلی تاثیر داره روی پریود

برم ازمایش الان نشون میده؟

هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم   ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خبرشو به منم بده ایشالا من منفی بشم دعا کن دیگه طاقت یه سقط دیگه ندارم

باشه احتمالا فردا صبح برم دعا کن واسه منم منفی باشه،تو آزمایش نمیدی؟

هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم   ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
باشه احتمالا فردا صبح برم دعا کن واسه منم منفی باشه،تو آزمایش نمیدی؟

منم فردا میشه هشت روز بعد رابطه میرم صبح ازمایش بدم میگن بعد ۸ روز درسته ، بابا من خیلی بدبختم صبح ۸ باید سرکار باشم تا ۸ شب نمیدونم اصلا کی بزم ببین این زندگی منه بچه کجا بیارم اخه

منم فردا میشه هشت روز بعد رابطه میرم صبح ازمایش بدم میگن بعد ۸ روز درسته ، بابا من خیلی بدبختم صبح ۸ ...

از موعدت چندروز گذشته؟ من فردا میشه ۱۷ روز بعدرابطه و ۶روز از موعدم گذشته، نگران نباش عزیزم ایشالا که منفیه ازمایشگاها از ۷ هستن بعضیاشونم از ۵:۳۰

از موعدت چندروز گذشته؟ من فردا میشه ۱۷ روز بعدرابطه و ۶روز از موعدم گذشته، نگران نباش عزیزم ایشالا ک ...

من از موعدم یه روز گذشته از رابطه هفت روز یعنی امروز میشه ۷روز

از موعدت چندروز گذشته؟ من فردا میشه ۱۷ روز بعدرابطه و ۶روز از موعدم گذشته، نگران نباش عزیزم ایشالا ک ...

ولی بعد ۸روز ازمایش جوابش درسته من پرسیدم البته من تیتر بتا میخوام بدم 

ولی بعد ۸روز ازمایش جوابش درسته من پرسیدم البته من تیتر بتا میخوام بدم 

اره فک کنم نشون میده آزمایش اون بیبی چک که گرفته بودم رو بستش نوشته بود ۷ روز بعد نزدیکی نشون میده آزمایشم نشون میده قطعا، منم همون بتا رو میدم

اره فک کنم نشون میده آزمایش اون بیبی چک که گرفته بودم رو بستش نوشته بود ۷ روز بعد نزدیکی نشون میده آ ...

کدوم بیبی چک؟ ویوره؟ ویوره ولی مثبت کاذب داره ها من خودم یه بار زدم

کدوم بیبی چک؟ ویوره؟ ویوره ولی مثبت کاذب داره ها من خودم یه بار زدم

اره همون، مال من که منفی شد امیدوارم منفی کاذب نباشه

اسيرشدم بخدا حالم خيلي بده 

اره همون، مال من که منفی شد امیدوارم منفی کاذب نباشه اسيرشدم بخدا حالم خيلي بده 

سلام چیشدی ازمایش دادی؟ من امروز بعد ۸ روز از نژدیکی دادم منفی شد ولی هنوز پریود نشدم

سلام چیشدی ازمایش دادی؟ من امروز بعد ۸ روز از نژدیکی دادم منفی شد ولی هنوز پریود نشدم

سلام آره صبح رفتم مال منم منفي بود ولي پريود نشدم هنوز البته من موقع رابطه خونريزي داشتم تا ٣،٤ روزم ادامه داشت ولي مثل پريودم نبود درحد لك بود اصلا نوارم نزاشتم انقد كم بود ميگم شايد اون بوده پريودم ولي هيچوقت اونجوري پريود نشده بودم نميدونم ولي همين كه باردار نبودم خوشحال شدم