2777
2789
عنوان

بنظورتون برادرم دزدیده؟😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس کارخودش بوده احتمالا ولی کارش درست نبوده واقعا ,از ادمایی که اندوخته دیگران رومیبرن برایمشکل خودش ...

من و مادرم به درک اون دوتا خواهرم برای جمع آوری اون طلاها خیلی سختی کشیدن

یکی از خواهرام الان زندگیش خوب نیس میخواد طلاق بگیره اما دیگه پشتوانه مالی نداره

حالا دیگه کاریه که شده واقعا ادم این جور مواقع میمونه چی بگه ....

الان یجوری ک انگار عذاب وجدان داره خب مثلا پدرم میخواست زمین بخره یمقداری کمک کرد و دیگه پول و نخواست بگیره

البته هرچند میدونه که زمینا به اون میرسه اما درکل انگار یه عذابی داره

من و مادرم به درک اون دوتا خواهرم برای جمع آوری اون طلاها خیلی سختی کشیدن یکی از خواهرام الان زن ...

دقیقا حس خیلی بدیه میدونم چی میگی ,خودمم یه النگو تک پوش داشتم همسرم ازم گرفت به زور واسه بدهی فروخت ,دیگه نتونستم بخرم,بقیشونم واسه درست کردن دندونام وخرج خونه فروختم ,خیلی ناراحتم,

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
ما هم حدود ۲۰ ستل پیش مادرم ۳۰۰ گرم طلا گم کرد هنوز ظن و گمانمون همه جا میره وای خب چه میشه کرد .&nb ...

خیلی حس بدیه واقعا! . خواهرام خیلی خوبن تو این شش سال یکبار اعتراض نکردن یا چیزی بگن ک مادرم یادش بیوفته

خوب یعنی یه بارم باهاش حرف نزدید اصلا نظری نداره که کی برده یا چطور شده?

همون ماه اول ک برده شد فقط مادرم بهش گفت تو نبردی؟ اونم قاطی کرد رفت دم مغازه خواهرم گفته بود شما میگید من بردم؟ میرم خودمو میکشم از دستتون. دیگه از اون زمان هیچی نگفتیم.

راستش هربار بحث طلاعه میشه اصلا نمیگه کی برد؟ 

اما وقتی یه ماشین داشتیم دزد برد دنیا رو بهم ریخت . انقد پیگیری کرد تا دزد و پیدا کرد

دقیقا حس خیلی بدیه میدونم چی میگی ,خودمم یه النگو تک پوش داشتم همسرم ازم گرفت به زور واسه بدهی فروخت ...

کاش اونی ک طلای مارو هم برد میومد میگف من بودم حداقل اینهمه دنبال گناهکار نگردیم

همون ماه اول ک برده شد فقط مادرم بهش گفت تو نبردی؟ اونم قاطی کرد رفت دم مغازه خواهرم گفته بود شما می ...

تو اون مدت مهمون خونتون نیومد .. مشکل ما این بود که اون موقع پدرم مریض بود خونمون رفت و امد زیاد بود به عنوان عیادت

تو اون مدت مهمون خونتون نیومد .. مشکل ما این بود که اون موقع پدرم مریض بود خونمون رفت و امد زیاد بود ...

مهمون اومد اما مادرم میگه مطمئنم اون مهمونا نبردن. چون میگه اون مهمونا قابل اعتماد بودن . بعدم اخه مهمونا از کجا میدونستن اون طلای توی نایلون سیاه پیمیده شده تو کابینت طلاس وردارن ببرن

کاش اونی ک طلای مارو هم برد میومد میگف من بودم حداقل اینهمه دنبال گناهکار نگردیم

اره واقعا ,خب شمام به روش بیارید ببینید واکنشش چیه

مهمون اومد اما مادرم میگه مطمئنم اون مهمونا نبردن. چون میگه اون مهمونا قابل اعتماد بودن . بعدم اخه م ...

ببخشید اخه کابینت جای طلا گذاشتنه ؟