2777
2789
عنوان

بنظورتون برادرم دزدیده؟😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 49 پست

به جلسه خانوادگی بذارید

بهش بگید اینجور بیتابی و...میکنه مادرتون 

اگه برداشته بگه و تموم کنه این حالت رو

درضمن خوب چرا اون زمان کمکش نکردید 

واقعا نمیفهمم چرا خانواده ها دست همو نمیگیرن توی مواقع بیپولی و .....

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جلسه خانوادگی بذارید بهش بگید اینجور بیتابی و...میکنه مادرتون  اگه برداشته بگه و تموم کنه ...

مادرم گفت پول من نیست بهت بدم برای خواهراته بیشترش!

سکه ها رو قرار بود هربار میریم مثلا عقد و عروسی یه سکه کادو بدیم بهش!

بعد اونم ارثی که از پدربزرگم رسید و مستقیم دادیم برادرم باهاش زن گرفت

دیگه بعد شش سال نباید اینقد مرور کنین جوونتون سلامت همه زندگیا هم این ضررا رو دارن تنها نیستین 

کار برادرتم نبوده تو اون شلوغیا یا کسی که میدونسته برادرت گفته طلاهارو بدین و اون برداشته چون می دونسته به این طفلک شک میکنین 

دیگه بعد شش سال نباید اینقد مرور کنین جوونتون سلامت همه زندگیا هم این ضررا رو دارن تنها نیستین  ...

ما اصلا مرور نمیکنیم . مثلا وقتی خواهرم برمیگرده مادرم ناخدا گاه یادش میوفته! بعدش دیگه انقد گریه میکنه 

خدا سر هیچ خانواده ای نیاره

وای خدایا ،چقدرزیاد بوده😔حیف باشه

😔 اون زمان انقد زیاد بود که خواهرم میخواست یکم دیگ پکل بزار روش خونه بخره! 

اما گفت بزار پیش مادرم باشه فعلا ازدواج کردم ببینم شوهرم آدم خوبیه یا نه

مادرم ۱۵ سال طلاهارو نگه داشت جاش امن بود متاسفانه فاکتور ها هم برده شده بود

پس کارخودش بوده احتمالا ولی کارش درست نبوده واقعا ,از ادمایی که اندوخته دیگران رومیبرن برایمشکل خودشون بدم میاد,حالا میخواد دزدی کنه یانکنه,بعضیاقایون فقط بلدن گند بزنن و قرض کنن بعدیادشون میفته به طلای مادر وخواهرو زن که خیلیم بهش تعلق خاطر دارن

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)