2777
2789
عنوان

مامانا بگین چیکار کنم واقعا نگرانم

431 بازدید | 48 پست

پسرم پنج ماهشه بعد روز پنجشنبه تا ظهر سه بار مدفوع کرد بعد دیگه مدفوع نکرد امدیم شهر مامانم اینا روز جمعه خیلی اذیت شد فشار میاورد خودشو میکشید اما نمیتونست پی پی کنه دیگ شبش یکم صابون زدم به مقعدش یکم پی پی کرد ولی بشدت حالت چسبندگی داشت  بعد همه گفتن تنبل میشه بچت تنبلی روده میگیره و فلان دیگ صابون نزن تا خودش پی پی کنه از جمعه شب تا الان اصلا پی پی نکرده زور میزنه اما نمیتونه چیکار کنم واقعا بنظرتون هوا ب هوا شده چیکار کنم پی پی کنه؟ صایون بزنم یا منتظر وایستم خودش کارشو بکنه واقعا نمیدونم   کنم 

ببخشید ولی از لحاظ روانشناسی خوب نیست زیاد اینکارو کنید 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

اب به اب شده 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام . داروهای مسهل براش بگیرین از داورخونه . یکم توی شیشه شیر بریزین بدید بخوره ولی حتما حتما با پز ...

هکین دیگ پزک نیست فردا هم نیست موندیم چ کنیم از داروخونه بدون مشورت پزشک بگیریم بنظرتون

با روغن زیتون شکمشو چرب کن قشنگ ماساژ بده دوروز مدفوع نکردن یبوست حساب نمیشه اگه شیرخشکیه یکم شیرشو رقیق کن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب