2777
2789
عنوان

مردالکلی

186 بازدید | 13 پست

دیروز کلا خونه باغ و کوه بودیم بعد شب چنددقیقه ما خانوما توی آشپزخونه کار داشتیم شوهرامون توی باغ نشستن یکی از آقایون الکل خورد زیادم خورد من از پنجره دیدم بالام آورد بعد اومدن داخل خانمش چقد خجالت کشید قشنگ از این رو ب اون رو شد قبلش همش باهم حرف میزدیم و شوخی میکردیم بعد دیگه ساکت شد و همش پرچشاش اشک بود با اینکه هیچکدوم چیزی ب روش نیاوردیم دلم خیلی براش سوخت خیلی توی جمعمون پیش اومده باعث ناراحتی خانمش شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی مردا نفهمن دیگه اصلا توجهی نمیکنن که زنشون بدشون میاد

من جای اون زنه بودم به کلیه چپم هم نبود بره هر غلطی میخواد بکنه والا

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

والا ما که دورو اطرافمون این چیزها نیست بقیه رو نمیدونم😅

اره محیط با محیط فرق داره اطرف ما هم نیست ولی اگه مهمونی و تولد دوستانی باشه یکی دو تاپیک معمولا بعضیا میزنن به بدن

به خاطر اینکه الکل خورد شوهرش ناراحت شد؟ اخه الکل که عادیه 

آخه بین ما کار درستی نمیدونیم حالا شوخی شوخی ی بحثایی میشه ولی حداقل میذاشت بره خونه بخوره یا فقط جایی ک مرد باشه توی جمعمون فقط اون میخوره و خیلی زیاده روی میکنه و از خود بیخود بود کامل انقد حالشبد بود دیگه هممون میترسیدیم اون صمیمیت همیشه رو باهم داشته باشیم نکنه چیزی از دهنش دربیاد ک هممونو بندازه ب جون هم دیگه سریع جمع کردیم اومدیم تا خونه هم ماشینشو اسکورت کردیم والا نکنه هوشش سرجاش نیست بلایی سرشون بیاد