2777
2789
واسه میگیرن استامینوفن کدئین رو امتحان کن ،خیلی خوبه 

دلت خوشه خوار 

کدیین ده تا بخورم انگار اب خوردم

تاره من سردرد وابستخ ب مسکن هم دارم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه میگیرن استامینوفن کدئین رو امتحان کن ،خیلی خوبه  

درد میگرن رو نچشیدی شکر خدا 😉🙂 نمیدونی چ دردیه 🥲🥲نوافن کدیین ژلوفن بروفن ادویل هر چی مسکن تو دنیا بگی وقتی یه وجب بچه بودم میخورم چرا اون موقع جواب میداد

الان نه

همونه نظرت درمورد قهوه هم با من حیلی فرق داره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
نه مگه میگرن با این چیزها خوب میشه؟؟؟پاشو برو یک مسکن بزن...خونه رو هم تاریک کن...من پنج روزه میگرن ...

اینا نکشیدن دردیو که ما کشیدبم🥲🥲🥲 روزی صدبار آرزوی مرگ کنن از درد 

بعضیا هر سردردی رو میگرن میدونن 

اینا نکشیدن دردیو که ما کشیدبم🥲🥲🥲 روزی صدبار آرزوی مرگ کنن از درد  بعضیا هر سردردی رو میگرن ...

مایا وقتی بخاد بیاد می فهمی اونموقع من یک پرانول میخورم و یک مسکن...البته من دائم پرانول میخورم چون قلبمم ناراحته ولی تا حد زیادی کنترل میشه..ولی اگر تو اون حالت اول به دادم نرسم مثل یک آوار میاد چند روز مهمونمه

مایا وقتی بخاد بیاد می فهمی اونموقع من یک پرانول میخورم و یک مسکن...البته من دائم پرانول میخورم چون ...

منم همیشه پرانول میخورم عزیزم

برا منم وقتی میخواد بگیره میفهمم از چند روز قبل ولی نهایتش هر چی کنترل کنم ب تاخیر بیافته اول آخر میگیره

من موقع درد تربپتان و ناپروکسن میخورم گاهی جواب نمبده میرم آمپول دگزا و کتورلاک میزنم

داروهای پیشگیری هم میخوردم فایده نداشت بجاش کلی عوارض داشت برام قطع کردم

توپیرامات دپاکین تری فلوپرازین هزار جور قرص دیگه بود خوردم انگار ن انگار 

منم همیشه پرانول میخورم عزیزم برا منم وقتی میخواد بگیره میفهمم از چند روز قبل ولی نهایتش هر چی کنتر ...

کلی دارو خوردم.بهترم ولی سردردم هنوز

هر شب تجاوز به یک خاطره...
نه مگه میگرن با این چیزها خوب میشه؟؟؟پاشو برو یک مسکن بزن...خونه رو هم تاریک کن...من پنج روزه میگرن ...

ببین دیگه گاهی میرم بیمارستان مخدر میزنن ک ولم کنه.بازم جواب نمیده لعنتی

هر شب تجاوز به یک خاطره...
خدا برا کسی نیاره

واقعا خیلی بده 🥺