2777
2789

من خونه مامانم خیلی بیشتر میرم اینم بگم واقعا میخواد ک من بیام چون اهل دعوت هست اما خونه مادرشوهرم نه زیاد این پنج سال شوهرم عادت داشت زنگ میزد به مامانش خودشو دعوت میکرد چون اصلا زور داره براشون بگن بعد من این همه خونه مامانم میرم شوهرم خیلی دیر به دیر می‌گه بریم خونه مامانش بعد اوناهم اصلا زنگ نمیزنن بگن بیاید. یا چرا نیمدید اینم بگم شوهرم خیلی بهشون رو داده خیلی برام زور داره میدانید چرا چون بیشتر دوست دارن بیان تا من برم خونشون 

بعضی وقتا از این مدل رفتارای شوهرم خانواده ش ناراحتم 

اینم بگم ک آنقدر خونه مامانم میرم شوهرم نمیگه بگو بیان خونمون ولی اگر کمتر خونه مامانش هم بریم موقع هایی ک خانواده ها بیان خونه مون مخصوصا مامانم باید به اندازه مادرشوهرم بیاد شوهرم اصلا نمیگه دعوت کن یا اگر خودم بخوام دعوت کنم فورا چندوقت بعدش میگه مامان من دعوت کن درحالی ک شاید دوسع ماه یکبار خونشون رفتم 

بنظرتون چکار کنم دلم میسوزه پدر مادرم خیلی بهم احترام میزارن شوهرم اینارو میبینه ولی شبیه پدر مادر خودش میبینه خیلی پرو شده 

ببین یه چیز بگم کلا همیشه بین دو خانواده برا دعوت فرق نذار مردا هم اکثرا رو‌خانواده حساسن من بابام با کلی سن همش ب مامانم میگه فامیلاتو گفتی فامیلا منو‌ نگفتی بنظرم یجوری رفتار کن که زندگیت لطمه نبینه هفته ای یکبار حالا یا تو برو یا اونارو دعوت کن  یه بار اول اونا رو بگو بعد مامان بابات یه بار اول مامان بابات بعد اونا ک شوهرت ببیننن ارزش قائل میشی 

ببین یه چیز بگم کلا همیشه بین دو خانواده برا دعوت فرق نذار مردا هم اکثرا رو‌خانواده حساسن من بابام ب ...

شوهرم وقتی برای خانواده من ارزش قائل نیست نمیتونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان