زری۱۳۸۱ مدیر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8747 عنوان مجردا بگن ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 44 پست 🧚♀️🧞♀️🧚♀️🧞♀️🧚♀️🧞♀️ تعداد رای : 125 نظرسنجی 🎀کدوم؟🎀 دلم میخواد ازدواج کنم👰♀️ 46 36% دلم میخواد تحصیل کنم فعلا👩🎓 23 18% دلم میخواد یه شغل خوب پیدا کنم🤑 26 20% دلم میخواد مهاجرت کنم✈️✈️✈️ 30 24% به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌 1402/02/02 | 23:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رز_بنفش_دوبار_ترکیده عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 942 محض رضای خدا هم که شده یه گزینه همه موارد میذاشتی خو 😐
ش_ب_ن_م عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 10058 نتیجه رو فقط😐 خانم دکتر شما یه نصیحتی بکن جوونا رو فقط ازدواج دوست دارن😄😄😄 عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !
زری۱۳۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8747 ۴گزینه رو همزمان میخوام 😂میخواستم همچین گزینه ایم بزارم ولی جا نبود دیگه به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
microb عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 4746 رل ک دارم زمستون ۴۰۳ ازدواج میکنیممیخوام کنکوربدم وموفق بشم وشغل خوب داشته باشممهاجرت شرایط باشه صدرصد فعلافقط توفکراینم تهران قبولشم برم ازاینجا
زری۱۳۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8747 رل ک دارم زمستون ۴۰۳ ازدواج میکنیم میخوام کنکوربدم وموفق بشم وشغل خوب داشته باشم مهاجرت شرایط باشه ... ان شالله❤️ به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
دختر_بهاران عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 2609 خانم دکتر شما یه نصیحتی بکن جوونا رو فقط ازدواج دوست دارن😄😄😄 واالا هیچی نیست تو ازدواجمن عقدم امروز برای اولین بار همسرم صداشو بلند کرد روم خیلی ناراحتم🙂💔
bekhodammarbote عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 728 دلم میخواد ازدواج کنم باهاش باهم مهاجرت کنیم بعد ادامه تحصیل بدم یه شغل خوب پیدا کنم اعصاب چیه؟ چیزی که هیچ کس ندارن اما توقع دارن تو داشته باشی. حالا توقع چیه؟ توقع چیزیه که همه دارن اما انتظار دارن تو نداشته باشی😉
ش_ب_ن_م عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 10058 واالا هیچی نیست تو ازدواج من عقدم امروز برای اولین بار همسرم صداشو بلند کرد روم خیلی ناراحتم🙂💔 به خدا خیلی بد شده شرایط مهربونمتو صد درصد شاید یک درصد مورد خوب پیش بیادشوهرت هم پزشکه؟ عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !
پسرمجرد۲ عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 109 هیچ کدوم غرور هوس خودخواهی هدیه شیطان است محبت وعشق هدیه خداست جالب هست که هدیه شیطان را به رخ هم میکشیم و هدیه خدا را از هم پنهان میکنیم...
زری۱۳۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8747 همه شوهر میخوان😂😂🤣🤣 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌