2777
2789
عنوان

مجردا بگن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 44 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نتیجه رو فقط😐

خانم دکتر شما یه نصیحتی بکن جوونا رو 

فقط ازدواج دوست دارن😄😄😄

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

۴گزینه رو همزمان می‌خوام    

😂

میخواستم همچین گزینه ایم بزارم ولی جا نبود دیگه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
رل ک دارم زمستون ۴۰۳ ازدواج میکنیم میخوام کنکوربدم وموفق بشم وشغل خوب داشته باشم مهاجرت شرایط باشه ...

ان شالله❤️

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

دلم میخواد ازدواج کنم باهاش باهم مهاجرت کنیم بعد ادامه تحصیل بدم یه شغل خوب پیدا کنم

اعصاب چیه؟ چیزی که هیچ کس ندارن اما توقع دارن تو داشته باشی. حالا توقع چیه؟ توقع چیزیه که همه دارن اما انتظار دارن تو نداشته باشی😉

واالا هیچی نیست تو ازدواج من عقدم امروز برای اولین بار همسرم صداشو بلند کرد روم خیلی ناراحتم🙂💔

به خدا خیلی بد شده شرایط مهربونم

تو صد درصد شاید یک درصد مورد خوب پیش بیاد

شوهرت هم پزشکه؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

همه شوهر میخوان😂😂🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂