2777
2789

میگه وقتی حضرت موسی به کوه سینا رسید خطاب به خدا گفت:ارنی(یعنی ببینمت) در جواب شنید لن ترانی(یعنی هرگز نخواهی دید),حالا سه تا شاعر سه دیدگاه مختلف دارن

سعدی نگاه عاقلانه داره و میگه:

چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر

که نیرزد این تمنا به جواب لن ترانی

🌼🌼🌼

حافظ نگاه عاشقانه داره و میگه:

چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر

تو صدای دوست بشنو, نه جواب لن ترانی

🌼🌼🌼

مولانا نگاه عارفانه داره و میگه:

ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد

تو که با منی همیشه, چه ترا, چه لن ترانی

برای سلامتی امام زمان صلوات

وااااای چقدر قشنگ😍چه شاعرهای خوبی داریم

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10738515&slug=اشعار-طور-سینا-و-یک-جعل-بزرگ&postId=283143971

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

با این که شعر های قشنگی ان ولی شاعرشون مولانا و حافظ نیست

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
پس کین؟

معلوم نیست 

وااااای چقدر قشنگ😍چه شاعرهای خوبی داریم

ی بیت شعر از حافظ هست ک میگه 

رشته تسبیح اگر بگسست معذورم بدان 

دستم اندر دست ساقی سیمین ساق بود 

حافظ اینجا س رو زیاد تکرار کرده بخاطر اینکه وقتی دانه های تسبیح میفته رو زمین صدای س ایجاد میکنه

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
نمیدونم والا اینطور شنیدم

اره خیلی فراگیر همه جا به نام این شعرا ثبت شده ولی تو هچ کدوم از آثاری که ازشون به جا مونده نیست میتونید سرچ کنید کامل بخونید 

ی بیت شعر از حافظ هست ک میگه  رشته تسبیح اگر بگسست معذورم بدان  دستم اندر دست ساقی سیمین ...

چه جالب😀👌

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
اره خیلی فراگیر همه جا به نام این شعرا ثبت شده ولی تو هچ کدوم از آثاری که ازشون به جا مونده نیست میت ...

شما شعر زیاد میخونید؟ 

برای سلامتی امام زمان صلوات
شما شعر زیاد میخونید؟ 

من ادبیات خیلی دوس دارم