گلیی۷۲ مدیر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 1223 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 68 پست سلام دوستان ۲۹ سالمه حس میکنم اگر امسال ازدواج نکنم دیگه هیچ وقت ازدواج نمیکنم تو اجتماع هم هستم قیافمم خوبه خانواده خوبی هم دارم ولی نمیدونم چرا ازدواجم جور نمیشه برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲 1402/02/02 | 18:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلیی۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 1223 من تمام تلاشمو میکنم مودب باشم.ولی ظاهرا نمیشه دیگه.دقیقا حرفت درسته.خوی و بد بشه گردن معرف میفته عزیزم زود جوش نیار اینجا همینه یکی تند حرف میزنه یکی نه برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲
ketamin عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 384 عزمزمه زود جوش نیار اینجا همینه یکی تند حرف میزنه یکی نه قربونت.نه بابا جوش کجا بود.فقط اینکه فکر میکنن خودشون خیلی بلدن آدمو حرص میده😂🌹شمام ایشالا یه شازده پسر خوشگل میاد دوماد مامانت میشه هر شب تجاوز به یک خاطره...
هندونه_کال عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1328 چون یه خونه ۷۰ متری شده ۱ میلیاد خورده ای پایین شهر یه پراید آشغال شده ۳۶۰ میلیون سکه دونه ای شده ... ببین نمیگم منطقی نیست حرف هات ولی .اون دوس دختر نمیشه باهاش رابطه داشت اگر هم باز فرض کنیم ن هست .ی حس هایی هست ک با ازدواج کامل میشه فک نکنم پسری نباشه ک دوست نداشته باشه مرد ی خونه باشه .ی چیزهایی ت همون مردونگی و ازدواجه ک پیدا میشه
گلیی۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 1223 قربونت.نه بابا جوش کجا بود.فقط اینکه فکر میکنن خودشون خیلی بلدن آدمو حرص میده😂🌹 شمام ایشالا یه شا ... فدات عزیزم❤️ برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲
senior_software_expe عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 737 ببین نمیگم منطقی نیست حرف هات ولی . اون دوس دختر نمیشه باهاش رابطه داشت اگر هم باز فرض ... شما تو اجتماع نیستی؟ الان دوست دختر و دوست پسرا از زنو شوهر های شرعی جلوتر رفتنازدواج فقط برای رفع نیاز جنسی نیست اگه پول نداشته باشی همون دختر عاشق پیشه میره مهریشو میذاره اجرا مهریه باید کلا از قوانین حذف بشه یه تجارت شده اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم
خوشبخت1400 عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 6619 ب کسی علاقه نداری من دارم ،،خب که چی؟مگه باعث میشه اونم بهمون علاقه مند شه برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
گلیی۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 1223 قسمته اره خودم به قسمت خیلی اعتقاد دارم ولی موندم قسمت من واقعا کجاست😉 برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲
نا_زنین عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 9371 من دارم ،،خب که چی؟مگه باعث میشه اونم بهمون علاقه مند شه بهش بگو شایو اونم علاقه مند شد
خوشبخت1400 عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 6619 بهش بگو شایو اونم علاقه مند شد :/هیچ ادم عاقلی این کارو نمیکنهی بار قبلن ب یکی گفتم بلاکم کرد برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
mobina_77eb عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 5625 هییی درکت میکنمخدادانشاالله یه بخت خوب امسال نصیب منو تو کنه گلم🥲 لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
گلیی۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 1223 هییی درکت میکنم خدادانشاالله یه بخت خوب امسال نصیب منو تو کنه گلم🥲 الهی آمین عشقم برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲
sormelina عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 29465 دو رکعت نماز حضرت زهرا بخون قطعا یه بخت عالی نصیبت میشه
گلیی۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 1223 دو رکعت نماز حضرت زهرا بخون قطعا یه بخت عالی نصیبت میشه مرسی عزیزدلم ❤️ برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲
saharsahari عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7263 بااین وجود پس شانس نداری چرا اینو میگی؟؟؟ دلشو خالی نکن خدا بزرگه یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام