گلیی۷۲ مدیر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 1223 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 68 پست سلام دوستان ۲۹ سالمه حس میکنم اگر امسال ازدواج نکنم دیگه هیچ وقت ازدواج نمیکنم تو اجتماع هم هستم قیافمم خوبه خانواده خوبی هم دارم ولی نمیدونم چرا ازدواجم جور نمیشه برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲 1402/02/02 | 18:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharsahari عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7301 هییی درکت میکنم خدادانشاالله یه بخت خوب امسال نصیب منو تو کنه گلم🥲 منم هستما نصیب منم بکنه انشالله یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
saharsahari عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7301 به ندرت دختر خانمی ۱۴ تا سکه قبول کنه یا از پول بگذره هر چیزی که پدرش نتونسته براش فراهم کنه رو از ش ... اینقدر دختر خوب هستتتت. ولی شما پسرا سراغشون نمیرین. یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
senior_software_expe عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 737 اینقدر دختر خوب هستتتت. ولی شما پسرا سراغشون نمیرین. به خاطر تورم هست دیگه ازدواج نمیکنه کسی اگه یکن عقل داسته باشن اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم
saharsahari عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7301 به خاطر تورم هست دیگه ازدواج نمیکنه کسی اگه یکن عقل داسته باشن منم اینجوری فکر میکردم ولی یه روز به خووت میای و میبینی تنهایی و بی همدمی داره خفت میکنه یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
senior_software_expe عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 737 منم اینجوری فکر میکردم ولی یه روز به خووت میای و میبینی تنهایی و بی همدمی داره خفت میکنه همین الانم اینجوره ولی دیگه حس ازدواج نیست😑 اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم
گلیی۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 1223 همسن مني، نگا کن دادا تا قسمت نباشه همین اش و کاسست حرفتون کاملا درسته برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲