2777
2789

چرخ گوشت 

سبزی خورد کن 

دستگاه بخار پز و اینا 

اگه با نظرم مخالفی محترمانه جواب بده بد حرف بزنی رید*ه میشه بهت گفته باشم با‌شه اوکی ما زشتیم ولی خداروشکر هر وقت صورتمون رو می‌شوریم مژه و ابروهامون سرجاشه!    درضمن اگه آقا بودی و باهات گرم گرفتم جوگیر نشو حتما اشتباهی گرفتم 
چرخ گوشت  سبزی خورد کن  دستگاه بخار پز و اینا

به جاش چیزای تزئینی بخر 

اگه با نظرم مخالفی محترمانه جواب بده بد حرف بزنی رید*ه میشه بهت گفته باشم با‌شه اوکی ما زشتیم ولی خداروشکر هر وقت صورتمون رو می‌شوریم مژه و ابروهامون سرجاشه!    درضمن اگه آقا بودی و باهات گرم گرفتم جوگیر نشو حتما اشتباهی گرفتم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم نیاز سنجی کنید حالا فرضا ۱دست قاشق داشتی به جایی بر نمیخوره یا مبل نداشتی به کسی برنمیخوره دهن مردم همیشه خدا بازه مهم اینه تو بخوای برای کی زندگی کنه  اون چیزای ضروری رو بخر

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید

اگر شاغل نیستی،بیخیال ارام‌پزو پلو‌پز شو 

ابمیوگیری خیلییییی واجب نیست اگر عادت ندارید به خوردن اب هویج و این چیزا 

سبزی خورد کن واجب نیست 

من چرخ گوشت هم نخریدم (بستگی به خودتون داره) 

چیزای تزیینی هم نخر 

کنسول و این چیزا 

هم خونه رو شلوغ میکنه هم نیاز نیست

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
سبزی خورد کن واجبه

نه بابا همش حاضری هست بیرون 

نه خودم تا حالا هیچ نوع سبزی از بیرون نگرفتم فک کردم بقیم مث خودمن

خانم های خانه دار بله وقت دارن انجام میدن 

کسایی که شاغل و دانشجو هستند واقعا وقت این کار رو ندارن  

کلا واسه اشپزخونه به سرویس قابلمه، یه سرویس غذا خوری، یه سرویس قاشق چنگال، لیوان چای و وسایل پذیرایی بگیر. بقیه اش هیچ استفاده ای نداره

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
شاغلم  اون پلوپز چندکاره رو بگیرم  نیازه زود پز هم بخرم یا نه

اره پلوپز رو بخر حتما 

زودپز هم به نظرم اره بخر 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
اون چند کاره ها هست اونا خرد کن هم داره  سبزی خرد کن بزرگ فکر نکنم بگیرم  مامانم داره&nb ...

دو نفر که نمیمونین عزیزم اره همون چند کاره ها بگیر انشالله خوشبخت بشی