2777
2789
دو نفر که نمیمونین عزیزم اره همون چند کاره ها بگیر انشالله خوشبخت بشی

درسته خیلی چیزارو هم اینو در نظر نمیگیرن میخرن 

اما خداایی جهیزیه کمک ب دو تا جوون که میخان زندگی رو شروع کننبا اینکه پدرم گفته چیزی میفروشم که راحت خرید کنی دوس ندارم زیاد چیز اضافه بخرم 

خورده ریز و آت اشغال نخر کم بخر جنس مرغوب بخر  .من بعد این همه سال از سرخکن،پلوپز،بخارشو،قهوه جوش، سماور استفاده نکردم. 

اگر فر گازی داری که ماکرویو بخر نداری تستر بخر که هم ارزون تره هم  کارتو راه میندازه .

بوفه از مد افتاده .اگه خونه ات بزرگه و جا داری کنسول بخر  ست میز تیوی و جاکفشی. 

ناهار خوری برای خونه کوچیک به درد نمیخوره خونه ات بزرگه بخر 

اگه پرده خونه رو شما هم رو جهاز میخرین و اگه مستاجری حتما پرده ساده و سفید بزن با شال پرده های خیلی ساده و پرده ات یا چین سوزنی باشه یا مدرن تر میخوای پانچی. اصلا پرده پیلی نزن که یه سال دیگه خونه عوض کردنی  ممکنه اندازه نشه

پول واسه تزیینی های ریز ریز که خونه رو شلوغ میکنه و یود هم مدش میره نده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دو نفر که نمیمونین عزیزم اره همون چند کاره ها بگیر انشالله خوشبخت بشی

خودم شاغلم اینده خودم میگیرم 

اما نامزدم مثلا سرخکن و سولار و اسپرسوساز که جز ضروریات نیست رو میگه بخر

تو این گرونی واجب نیست که اخه 

خودم شاغلم اینده خودم میگیرم  اما نامزدم مثلا سرخکن و سولار و اسپرسوساز که جز ضروریات نیست رو ...

سولار چیه اصلا خیلی وسایل برقیا اصلا استفاده نمیشه هزینه الکیه به نظرم الان ما مثلا بعد هشت سال زندگی حالا شوهر اسپرسو ساز خریده که بازم استفاده نمیشه تا کارتن هم بیرون نیاوردیم

خودم شاغلم اینده خودم میگیرم  اما نامزدم مثلا سرخکن و سولار و اسپرسوساز که جز ضروریات نیست رو ...

نه اینارو نخر بابا 

نیاز نیست

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]