من هرچی مشورت گرفتم از دیگران نشد مشاور هم خودم سبک سنگین کردم بازم نشد دیگه یکی از کسایی ک بلدن استخاره بگیرن گفتم گرفتن گفتن بد اومده و تغییر نده به نظرتون چکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تجربی انسانی خودم نتونستمتصمیم بگیرم عقلم قفل کرده لامصب ت این مشاور اینا هم فایده نداشت )از کنکورش میترسم برای این میگفتم تغییر بدم ولی لحظه آخر استخاره گرفتم اینجوری اومد چکار کنم
عزیز من مسئله به این مهمی رو با استخاره تصمیمگیری نمیکنن که
دانشجو روانشناسیهستم به واسطه رشتهام مطالعه در این زمینه زیاد داشتم و میتونم مشاوره رایگانبهتون بدم؛پس هر مسئلهای داشتید در خدمتم چون خودمم میخوام فارغ از کتابهایی که میخونم مشاوره دادن رو تمرین کنم؛امیدوارم بتونم کمک کنم❤️
تجربی انسانی خودم نتونستمتصمیم بگیرم عقلم قفل کرده لامصب ت این مشاور اینا هم فایده نداشت )از کنکورش ...
بببن تجربی فقط به درد پزشکی و پرستاری و اینا می خوره که درس زیاد می طلبه....انسانی هم باید حفظیاتت خوب باشه و سخن ور خوبی باشی هم معلمی هم خقوق هم اینا راه داره