2777
2789
عنوان

تغییر رشته

212 بازدید | 28 پست

برای تغییر رشته 

من هرچی مشورت گرفتم از دیگران نشد مشاور هم خودم سبک سنگین کردم بازم نشد دیگه یکی از کسایی ک بلدن استخاره بگیرن گفتم گرفتن گفتن بد اومده و تغییر نده به نظرتون چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشتت چیه میخوای بری کدوم رشته

تجربی انسانی خودم نتونستم‌تصمیم بگیرم عقلم قفل کرده لامصب ت این مشاور اینا هم فایده نداشت )از کنکورش میترسم برای این میگفتم تغییر بدم ولی لحظه آخر استخاره گرفتم اینجوری اومد چکار کنم

عزیز من مسئله به این مهمی رو با استخاره تصمیم‌گیری نمی‌کنن که

دانشجو روانشناسیهستم به واسطه رشته‌ام مطالعه در این زمینه زیاد داشتم و می‌تونم مشاوره رایگانبهتون بدم؛پس هر مسئله‌ای داشتید در خدمتم چون خودمم می‌خوام فارغ از کتاب‌هایی که می‌خونم مشاوره دادن رو تمرین کنم؛امیدوارم بتونم کمک کنم❤️
عزیز من مسئله به این مهمی رو با استخاره تصمیم‌گیری نمی‌کنن که

خب منقطی ک نمیشد فکر کرد نتیجه نمی‌داد بهم مشاور اینا هم‌همنیجور دیگ نمیدونستم چکار کنم ک استخاره کردم خدا خودش گفته وقتی با منطق چیزی نشد مشاور گرفتی بازم نشد استخاره کن یعنی اشتباس؟

عزیزم از مرجع تقلیدتون بپرسید که کی میشه استخاره کرد

اگه گفتن نمی خواد و راهنمایی خواستی من مشاوره میدم 

https://eitaa.com/joinchat/959840608C00d50d564d

میتونم کمکت کنم

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

تجربی انسانی خودم نتونستم‌تصمیم بگیرم عقلم قفل کرده لامصب ت این مشاور اینا هم فایده نداشت )از کنکورش ...

بببن تجربی فقط به درد پزشکی و پرستاری و اینا می خوره که درس زیاد می طلبه....انسانی هم باید حفظیاتت خوب باشه و سخن ور خوبی باشی هم معلمی هم خقوق هم اینا راه داره

اگه کامپیوتر علاقه داری پیشنهادمی دم اونو بری

میخوای از تجربی بری انسانی؟

ن انتخاب ک کردم فقط چون درساش سخته خواستم برم انسانی گفتم نرم باز بشیمون بشم بگم‌حیفه برای همین مشاوره گرفتم و.. فایده نداشت ک استخاره کردم‌این اومد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز