2777
2789
عنوان

تغییر رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 28 پست

عزیزم خودت هم نمیدونی دقیقا چی میخوای اونوقت توقع داری استخاره بدونه 

به سختی کنکور فکر نکن فقط ببین علاقت سمت کدومه بیشتر

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خب منقطی ک نمیشد فکر کرد نتیجه نمی‌داد بهم مشاور اینا هم‌همنیجور دیگ نمیدونستم چکار کنم ک استخاره کر ...

ای وای من

(با احترام به تمام عقاید ولی)

اخه وقتی منطقی نمی‌شه تصمیم‌گیری کرد غیرمنطقی که تصمیم نمی‌گیرن

دانشجو روانشناسیهستم به واسطه رشته‌ام مطالعه در این زمینه زیاد داشتم و می‌تونم مشاوره رایگانبهتون بدم؛پس هر مسئله‌ای داشتید در خدمتم چون خودمم می‌خوام فارغ از کتاب‌هایی که می‌خونم مشاوره دادن رو تمرین کنم؛امیدوارم بتونم کمک کنم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فهمیدم تجربی میخونی میخوای بری انسانی 

طبق تجربه خودم دارم راهنمائیت میکنم!

ببین هر رشته ودرس وشغل سختیای خودشو داره فک‌نکن انسانی راحت تر از تجربیه نه سخت ترم هست منتها یکی حلیاته یکی حفظیات ولی اینده شغلی تجربی خیلی بهتر از انسانیه 

تجربی بخون سعی کن الویتت رشته های پزشکی داروسازی پرستاری علوم ازمایشگاهی هوشبری باشه اگه اینارو قبول نشدی برو حسابداری حتی میتونی با رشته تجربی کنکور انسانی هم بدی ک انسانی رشته و اینده شغلی خوبی نداره و وقت تلف کنیه 

فهمیدم تجربی میخونی میخوای بری انسانی  طبق تجربه خودم دارم راهنمائیت میکنم! ببین هر رشته ودرس ...

اخه منم از این میترسم حقوقش ک اقوام خودمون بود خودشو کشت قبول نشد و اصلا علاقه ندارم به حقوق انسانی فقط معلمیش و استادیش خوشم میاد ک حقوقش ت این دوره کمه ولی چون درس های تجربی یکم سخته خصوصا تست زدنش گفتم تغییر بدم برم انسانی ولی چون باز بازار کار نداره مونده بودم ک استخاره کردم 

اره ولی بد اومد

واسه رشته تجربی باید تو ریاضیات و فیزیک و شیمی پایه قوی داشته باشی یا اگرم تو این درسا متوسطی باید هزینه کنی کلاس بری کتاب و ازمون و... چون رقابت تو تجربی خیلی بالاست.

ولی رشته انسانی چون بیشترش حفظیاته بدون کلاس و هزینه زیاد اگه خودت سعی کنی به راحتی میتونی موفق بشی.

از اونور باید ببینی علاقه و استعداد خودت چیه؟ مثلا به پزشکی یا پرستاری و... علاقه مندی یا حقوق و روانشناسی و رشته های دیگه

اخه منم از این میترسم حقوقش ک اقوام خودمون بود خودشو کشت قبول نشد و اصلا علاقه ندارم به حقوق انسانی ...

قرار نیست بقیه قبول نشدن تو هم نشی دیدی خدا خودش گفته تحربی بمون حتما خدا خودش برات برنامه داره و ی شغلی مشخص کرده بری انسانی ایندتو تباه میکنی اصلا از کنکور و .....نترس اصلا ب خودت قوه قلب بده بگو خدا خودش خواست تو این مسیر بمونم من تلاشمو میکنم اونم دستمو میگیره تو کنکور هم اصلا برا خودت محدودیت نزار حتی پرستاری شهرهای دور رو بزن چون ایندت تضمینه و حتی زمان دانشجوئیت هم میتونی کار کنی دانشگاه هزادم تونستی بزن هرچقد خرج کنی کار میکنی پولشو در میاری 

سخته یا آسون؟یعتی مثلا یه بار بخونی راحت یاد میگیری و اوکی میشی یانه؟

سخته تاریخاش و جامعه شناسی و منطق و فلسفه اش ادمو روانی میکنند انسانی اصلا رشته اسونی نیست دنبال رشته اسون نگرد هیچ رشته ای اسون نیست