2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حسابداری خوندم. ۱۵ سال سابقه کار دارم. 

خوبی هاش: همیشه کار میدا میکنی. معمولا محیط کار مناسب خانم ها هست. شغل بی حاشیه و حرفه ای هست. 

بدی هاش: بیشتر شرکت ها ساعت های کارشون زیاده، کار یکنواخت و معمولا جذاب نیست.

با این وجود پس این رشته الان بدرد نمیخوره

بازار کارش خوبه در آمد داره اما با پارتی 

همون صدوقداری تو فروشگاه های زپرتی سابقه میخان 

ببین من همه جا رفتم برا استخدامی اول پارتی نداشتم سابقه کارم ک نداشتم بهشونم میگفتم خب بزارین آموزشی کار کنم یک ماه میگفتن برو بهت زنگ میزنیم اصلا زنگ نزدن 😄

فقد کسایی ک سابقه دارن میگیرن 

خب نباید ماها ک درسش خوندیم از یه حا شروع کنیم ک سابقه بشه برامون خب قبول نمیکنن ک سابقه بسازیم😂😂😂😂

واس همین میخام برم یه رشته دیگ بخونم آموزش ابتدایی و... 

اول بار چطور رفتین سرکار

اول حسابرسی رفتم. حسابرسی حقوق خوبی نداره ولی برای شروع عالیه. چون کلی شرکت میبینی و یه دید کلی نسبت به این کار پیدا میکنی. ولی مستقیم حسابداری معمولا یه کار روتین سند زدن میدن بهتون. 

به چه نوعی شخصیتی میاد؟ آخه همه میگن ساعت کاری زیاده  بعد به هر تیپ شخصیتی نمیاد

اونهایی که درک مطلبشون بالاست باید این رشته رو بخونن تا در بازار کار حسابداری موفق باشن فرقی نداره بحش دولتی یا خصوصی یا بازارکار آزاد. رشته ای هست که همه جا کار داره الان من مشاوره مالی چند شرکتم اول از حسابداری در بخش خصوصی کار کردم حسابرسی کردم الان مشاوره میدم در سطح کلان

سلامتی و خوشبختی دخترم

لیسانس حسابداری گرفتم ارشدم رو در مدیریت مالی و حسابرسی عملیاتی دکتری اقتصاد خیلی هم راضی هستم زحمت کشیدم به اینجابرسم درسته ازدواج کردم وای حتی برای ادامه تحصیلم از شوهرم نگرفتم با اینکه وضع مالیش خوب بود هم کار کردم هم به درسم ادامه دادم هم به خانوادم رسیدم

سلامتی و خوشبختی دخترم