2777
2789

من به خاطر یسری شرایط و اتفاقای خیلی بدی که دیشب ذهنمو باز کردن با وجود سن کمم میخوام یه قدم بزرگ برای آیندم بردارم

تو این کشور که آدم از فرداش خبری نداره

میخوام از همین امروز برنامه نویسی و شروع کنم فقط چون هیچکس و ندارم گفتن از شما بپرسم

باید از کجا شروع کنم؟از کجا آموزش بگیرم؟از چه زبانی باید شروع کنم؟لطفا کمک کنید من براتون بهترینا رو آرزو میکنم:))))

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

منم خیلی دوس دارم می‌خوام تازه شروع کنم نمی‌دونم از کجا 

ولی آموزش های استاد جادی خیلی خوووبه 

اول میتونی ای سی دی ال رو بگیری کتابشو بخونی تا با مبانی کامپیوتر آشنا بشی بعدشم سایت مکتب خونه و آموزش های استاد جادی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دوس دارم می‌خوام تازه شروع کنم نمی‌دونم از کجا  ولی آموزش های استاد جادی خیلی خوووبه& ...

من مهارت های icdlرو بلدم خوشبختانه متوسطه اول یاد گرفتم به ورد و پاور پوینت مسلطم اکسل هم بگی نگی ببدم

میگم طراحی سایت چطوره برا شروع؟

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
منم دوست دارم در موردش بدونم اصلن چی هست .. میشه لایک کنی

چیزیه که درامدش خوبه🙂😂

من عاشق برنامه نویسی ام و اینکه می‌خوام امنیت بخونم 

منم تازه کتابو گرفتم دارم مبانی کامپیوتر یاد میگیرم اگه کتاب نگرفتی تو یوتیوب بزنی آموزش مبانی کامپیوتر و آی سی دی ال آموزش های رایگانش میاره میتونی اونجا یاد بگیری 

یوتیوب استاد جای هم میتونی بزنی برات میاره 

من مهارت های icdlرو بلدم خوشبختانه متوسطه اول یاد گرفتم به ورد و پاور پوینت مسلطم اکسل هم بگی نگی بب ...

ببین طراحی سایت هم خوبه ولی پر در آمد ترینش تو شاخه های امنیت و مهندسی هوش مصنوعیه 

من عاشق برنامه نویسی ام و اینکه می‌خوام امنیت بخونم  منم تازه کتابو گرفتم دارم مبانی کامپیوتر ...

مچکرم :)))

ببین طراحی سایت هم خوبه ولی پر در آمد ترینش تو شاخه های امنیت و مهندسی هوش مصنوعیه 

اونا رو ک باید تخصصی بخونم فعلا میخوام با یه چیز ساده شروع کنم ولی میدونم اراده ی خیلی قوی ای دارممیتونم از پسش بربیام چون امتحانای خردادم هم نزدیکه میخوام فعلا با یه چیز سبک تر شروع کنم

طراحی سایت و وب و اینا رو باسد از کجا شروع کنم؟

اونا رو ک باید تخصصی بخونم فعلا میخوام با یه چیز ساده شروع کنم ولی میدونم اراده ی خیلی قوی ای دارممی ...

خیلی خوبه که علاقه داری 

طراحی سایتم اگه بلد باشی در آمدش خوبه بنظرم از همون یوتیوب و سایت مکتب خونه میتونی آموزش هاشو پیدا کنی یا اینکه دوره های پولی رو بخری شروع کنی به یاد گرفتن 

خیلی خوبه که علاقه داری  طراحی سایتم اگه بلد باشی در آمدش خوبه بنظرم از همون یوتیوب و سایت مکت ...

آره میخوام شروع کنم- میگن آدم تو زندگیش باید به پرتگاه برسه تا به خودش بیاد! من الان کاملا لبه ی اون پرتگاهم 

درسته سنم خیلی کمه ولی تلاشمو میکنم شد شد ، نصد فدا سرم یه راه دیگه رو میرم

فقط حس میکنم الان وقتشع، الان وقت یه تغییر بزرگه

چند سالته ؟ من تازه شدم 20

من امروز شدم ۱۷:)))