2777
2789
عنوان

میشه؟

71 بازدید | 13 پست

پریودی بدون درد چه شکلیه؟ 

کسی هست که اصلا نفهمه؟ 

چکار میکنین؟ 

منکه هر دفعه رو جون میدم 

الانم در حال 😫

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی یهو میبینیم عههه پریود شدیم😐

جدی 😑🫤🥺😂

برا من سه چهار روز قبلش کمرم دو نصفه شده از دردش

بعد که پری شدم میاد واسه دل درد 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
دلت نخواد من😁 بعد از زایمان این طوری شدم

چشم نخورین ان شاءالله 😂🥺

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
هیچی یهو میبینیم عههه پریود شدیم😐

چه جذاب 😂😫

ان شاءالله که همیشه همینجوری 

منکه قشنگ از یه هفته قبل معلوم میشه خبری در راه است 

بیادم که دیگه یه چند باری تجربه زایمان 😂

جدی 😑🫤🥺😂 برا من سه چهار روز قبلش کمرم دو نصفه شده از دردش بعد که پری شدم میاد واسه دل درد  ...

دقیقاااا 

یعنی ماهی یه بار کابوس 

دقیقاااا  یعنی ماهی یه بار کابوس

بخدا میمیریم و زنده میشیم من همه میفهمن پریودم انقد درد دارم یهو هوار میکشم 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
بخدا میمیریم و زنده میشیم من همه میفهمن پریودم انقد درد دارم یهو هوار میکشم  

آره بابا دیگه نمیشه تظاهری کرد 

غلت بزن رو زمین و جیغ بزن و بالشتو گاز بگیر و اشک بریزو

آره بابا دیگه نمیشه تظاهری کرد  غلط بزن رو زمین و جیغ بزن و بالشتو گاز بگیر و اشک بریزو

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

تا آخرش قراره همینحوری باشه؟ 🥺😫😂

جدی 😑🫤🥺😂 برا من سه چهار روز قبلش کمرم دو نصفه شده از دردش بعد که پری شدم میاد واسه دل درد  ...

ولی ب جاش عصابم با سگ گله هیچ فرقی ندارع😐

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
تا آخرش قراره همینحوری باشه؟ 🥺😫😂

چ می‌دونم والا حتما دیگه 

ولی ب جاش عصابم با سگ گله هیچ فرقی ندارع😐

من اعصابمم سگ هستش عزیزدلم 😂😂😂پاچه هرکیو بگیرم می‌دونه پریودم خودش با آرامش میفته گوه خوردن