lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان میشه؟ 71 بازدید | 13 پست پریودی بدون درد چه شکلیه؟ کسی هست که اصلا نفهمه؟ چکار میکنین؟ منکه هر دفعه رو جون میدم الانم در حال 😫 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1402/02/02 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
park_mochi عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 35109 هیچی یهو میبینیم عههه پریود شدیم😐 " برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
gian3 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3774 هیچی یهو میبینیم عههه پریود شدیم😐 جدی 😑🫤🥺😂برا من سه چهار روز قبلش کمرم دو نصفه شده از دردشبعد که پری شدم میاد واسه دل درد این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمیگردم🥺🥺💔 مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻♀️💔
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 دلت نخواد من😁 بعد از زایمان این طوری شدم چشم نخورین ان شاءالله 😂🥺 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 هیچی یهو میبینیم عههه پریود شدیم😐 چه جذاب 😂😫ان شاءالله که همیشه همینجوری منکه قشنگ از یه هفته قبل معلوم میشه خبری در راه است بیادم که دیگه یه چند باری تجربه زایمان 😂 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 جدی 😑🫤🥺😂 برا من سه چهار روز قبلش کمرم دو نصفه شده از دردش بعد که پری شدم میاد واسه دل درد ... دقیقاااا یعنی ماهی یه بار کابوس رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
gian3 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3774 دقیقاااا یعنی ماهی یه بار کابوس بخدا میمیریم و زنده میشیم من همه میفهمن پریودم انقد درد دارم یهو هوار میکشم این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمیگردم🥺🥺💔 مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻♀️💔
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 بخدا میمیریم و زنده میشیم من همه میفهمن پریودم انقد درد دارم یهو هوار میکشم آره بابا دیگه نمیشه تظاهری کرد غلت بزن رو زمین و جیغ بزن و بالشتو گاز بگیر و اشک بریزو رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
gian3 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3774 آره بابا دیگه نمیشه تظاهری کرد غلط بزن رو زمین و جیغ بزن و بالشتو گاز بگیر و اشک بریزو 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂😂😂 این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمیگردم🥺🥺💔 مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻♀️💔
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂😂😂 تا آخرش قراره همینحوری باشه؟ 🥺😫😂 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
park_mochi عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 35109 جدی 😑🫤🥺😂 برا من سه چهار روز قبلش کمرم دو نصفه شده از دردش بعد که پری شدم میاد واسه دل درد ... ولی ب جاش عصابم با سگ گله هیچ فرقی ندارع😐 " برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
gian3 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3774 تا آخرش قراره همینحوری باشه؟ 🥺😫😂 چ میدونم والا حتما دیگه این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمیگردم🥺🥺💔 مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻♀️💔
gian3 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3774 ولی ب جاش عصابم با سگ گله هیچ فرقی ندارع😐 من اعصابمم سگ هستش عزیزدلم 😂😂😂پاچه هرکیو بگیرم میدونه پریودم خودش با آرامش میفته گوه خوردن این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمیگردم🥺🥺💔 مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻♀️💔