2777
2789
این ک اونا برات بد میخان ،چرا برات مهمه 

چون دارن سعی میکنن 

و منم نمیدونم چکار کنم هم حالم هم شرایطم خوب باشه بعدا 

میدونی هنوز به پدربزرگش نگفتن ک ما از هم جدا شدیم 

چون بفهمه .... کلی داد و بیداد میکنه 

یه ماه بعد بهم خوردن نامزدی رفته بود خونه یکی از فامیل هامون بهش گفتن برا نوه ت زن گرفتی خواستن ببینن خبر داره 

گفت آره یه دختر خوب دختر فلانی 

حالا نمیدونم راست میگن یا دروغ میگن اوایل ک بهم خورد پسره ناراحت بوده و اینا

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خانوادم راضی بودن اوایل من زیاد علاقه نداشتم وقتی رفتو امد داشتیم خیلی به دلم نشست پولدار بود خون ...

با تنفر خودت اذیت میکنی ،میدونی منم گاهی متنفر میشم دست خودم نیس،

ولی سعی کن ببخشی تا روحت آروم بشه

دختر زمستان ...kord
من خانوادم راضی بودن اوایل من زیاد علاقه نداشتم وقتی رفتو امد داشتیم خیلی به دلم نشست پولدار بود خون ...

دقیقاااااا منم الان متنفرم و نمیدونم چیکار کنم خالی بشم 

چون دارن سعی میکنن  و منم نمیدونم چکار کنم هم حالم هم شرایطم خوب باشه بعدا  میدونی هنوز ...

در مورد اینکه سعی میکنن حالت بد کنن یا شر برات درس کنن باید بگم ،،اگه خدا خیر برات بخاد هیچکی نمیتونه جلودارش بشه و اگه شری برات بخاد کسی نمیتونه کاری کنه.

ب خدا توکل کن ،این روزا هم میگذره 

دختر زمستان ...kord
با تنفر خودت اذیت میکنی ،میدونی منم گاهی متنفر میشم دست خودم نیس، ولی سعی کن ببخشی تا روحت آروم بشه

من بهش گفتم یجا زهرمو میریزم تقاص تک تک تهمتاتونو ازتون میگیرم 😅سر عقدش دوتا زن عمومام مثل بادیگارد هرجا میرفتم میومدن دنبالم 😵‍💫😂😂😂فکر میکردن میخوام مراسمشونو بمب بارون کنم🤣🤣🤣 

چیزای زیادی ازش شنیدم که اینجا نمیتونم بگم اما فکر نکنم زیاد این خوشبختیشون دووم بیاره هرچند که مال بد بیخ ریش صاحابشه🤌🏻

•که جهان رنج بزرگیست 

تو بهم زدی یا اون؟

من ۳ باز بهش گفتم 

بعد بار آخری ک گفتم بلاکش کردم و قبلا امتحانش کرده بودم اونم ناراحت بود 

یه مدت بعد پیام داد ک جدا شیم و ...

و تو اون شرایط ک من بلاکش کردم و بعد دوباره پیام دادم اون باهام خوب شدش و می‌خواست یعنی به بابام گفته بودن ک صیغه بخونیم یه مدت بیرون بریم چون بابام اصلاااااا اجازه بیرون رفتن رو نمیداد حتی با صیغه هم 

اما اونا رسم چند سال صیغه رو هم داشتن گفتن ما ۶ ماه بخونیم بعد گفت تا الان منتظر بودم بابات موافقت کنه ولی ... و تموم شد 

البته حدود ۲ ماه بعد نامزدی گفت عقد کنیم بابام گفته نهههههه 

می‌گفت اون چیزی ک اون میگن نباید بشه باید اون چیزی بشه ک من میگم

تو این دوره زمونه پسر کمه. ناز کردی. پروندی. حالا بشین خونه.

من حاضرم صدسال خونه پدرم بشینم اما با ادم خیانت کارو ومعتاد و هفت خط و لاشی ازدواج نکنم😒

•که جهان رنج بزرگیست 

واییییی  چ بد  حالا ببین ما اون موقع ک نامزد بودیم هی اون مشکل مالی ک نمیشه گفت اما وضعش ...

گلم اونو بسپر به فراموشی و اصلا پیشرفت و شرایطش برات مهم نباشه. ولی تو هم تلاش کن و شرایط خوبی برای خودت بساز تا خودتو به خودت و دیگران ثابت کنی

خیلی سخته که فامیله  ولی تا جایی ک میشه از اونا فاصله بگیر ،اگه باهاشون رفت آمد داری به خانواد ...

رفت و آمد نداریم ولی خبرش...

بعد اینک یکی از دایی هام هر ماه از یه شهر دیگ میاد اینجا (باهم مغازه زدن) بعد هی زنش میاد میگ رفتیم مغازه ال شد بل شد فلان خریدیم 

بعد اینک نامزد ساااابقم قبلا با خواهر این زندایی م دوست بود 

تو پست قبلیم گفتم ک من امتحانش کردم و بلاک کردم و...

اما میدونی چی باعث این کارا شد 

همین ک از اون دوست دخترش خبر داشتم و میدونستم حداقل ده تا دوست دختر دیگ داشته 

در صورتی ک من با یه پسر هم حرف نزده بودم...

اره دیگه از این آدم میسوزه خوب می رفتی با اون که دلت بود نه خودتو بدبخت میکردی نه برادر مارو

مقصر پدرش بوده ک میدونه یه نفر دیگ تو دلش بوده و...

2790
2778
2791
2779
2792