2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا درست بشه مشکل شون🥺 چرا میخوان جدا شن  سر ما هم خانواده ش ناراحت شدن  اما الان ه ...

نامزدیت بهم خورده؟

اگه تموم کردی ،برات فکر و رفتار اونا مهم نباشه ،تا جایی ک ممکنه همه چی از اونا رو از زندگیت حذف کن

دختر زمستان ...kord
من نامزد بودیم بدون عقد و صیغه یکسال با خانواده رفتو امد داشتیم سرعقد رفت الان داماد عمومه😵‍💫

واییییی 

چ بد 

حالا ببین ما اون موقع ک نامزد بودیم هی اون مشکل مالی ک نمیشه گفت اما وضعش خوب نبود 

تازه کارشو راه انداخته بود 

الان میگن ماشین گرفته و اینا 

منم دوس دارم موفق بشم 

ولی خوبه خدایی از لج اونام ک شده برا آینده م تلاش میکنم😂😂😂

هر کسی ک زندگیش بده حتی اگر دختری زندگیش بده بیاد خواستگاریم ما رد میکنیم تا موفق بشه😂😂😂

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
پس نه خانی اومده نه خانی رفته. همه چیز مثه اینه که هیچ اتفاقی نیفتاده

الان اونا دوس دارن من زشت بشم 

افسرده بشم 

ازدواج نکنم یا ازدواج بد کنم 

و هیچ موفقیتی نداشته باشم

نامزدیت بهم خورده؟ اگه تموم کردی ،برات فکر و رفتار اونا مهم نباشه ،تا جایی ک ممکنه همه چی از اونا ر ...

ببین 

ما به خاطر اینکه فامیلیم نمیشه ...

الانم کلی درس دارم اومدم نشستم اینجا😣

[QUOTE=287006654]ایشالا درست بشه مشکل شون🥺 چرا میخوان جدا شن  سر ما هم خانواده ش ناراحت شدن &n ...

آخ بخدا اینجوری خیلییییییی بده 

هم دختره زندگیش خراب میشه 

و هم داماد 

خب اون چیکار کرده مگ🥺

واییییی  چ بد  حالا ببین ما اون موقع ک نامزد بودیم هی اون مشکل مالی ک نمیشه گفت اما وضعش ...

من خانوادم راضی بودن اوایل من زیاد علاقه نداشتم وقتی رفتو امد داشتیم خیلی به دلم نشست پولدار بود خونه ماشین داشت خودش مستقل از پدرو مادرش خلاصه یه دروغ بزرگ بهم گفته بود منم نتونستم با دروغش کنار بیام تموم کردم البته روزای اخر بخاطر پافشاریش خواستم چشم پوشی کنم که خبر نامزدیش با دختر عموم اومد دیگه از بهمن پارسال که عقدشون بود که رفتم چیزی چز تنفر ندارم 

•که جهان رنج بزرگیست 

ببین  ما به خاطر اینکه فامیلیم نمیشه ... الانم کلی درس دارم اومدم نشستم اینجا😣

خیلی سخته که فامیله 

ولی تا جایی ک میشه از اونا فاصله بگیر ،اگه باهاشون رفت آمد داری به خانوادت بگو ک دوس نداری باهاشون برخوردی داشته باشی

دختر زمستان ...kord