2777
2789
وای آره  اگر بریم سر کار لاقل فکرمون مشغول یه کار دیگه میشه و کمتر استرس میکشیم  میدونی ...

چرا ترس بیرون رفتن داری 

من قبلا این حسوداشتم ترس ازبیرون رفتن نمیتونستم باگوشی صبحت کنم بیرون میرفتم همش میترسیدیم بایکی حرف بزنم

خونوداه من اعتمادبه نفس منوکشته بودن ولی الان یکم بهترشدم ولی بازم اونقدراجتماعی نیسم 

منم همینطوریم ازبچگیم فقط دارم بدبختی میکشم اصلا به زندگیم که نگاه میکنم یه روزخوب نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اینقدر ناراحت بودم که نگو اره بابا امتحان بده من بار دوم امتحان دادم قبول شدم بار اول تو مصاجبه ...

خوب پس منم شروع میکنم ان شاالله این یکی دیگه بشه

هوا،هوای حذف کردن آدمای سمی هست:)

چرا ترس بیرون رفتن داری  من قبلا این حسوداشتم ترس ازبیرون رفتن نمیتونستم باگوشی صبحت کنم بیرون ...

غصش طولانیه با خانواده داشتیم میرفتیم مسافرت که بابام با یکی دعواش شد زد و خورد کردن و از اون روز ترس بیرون رفتن از خونه گرفتم 

یکسالم دانشگاه نرفتم و توخونه موندم که دیگه اوضاعم بدتر شد منم اعتماد به نفسم صفر شده عزت نفسم صفر شده و این اواخر ترس از دعوا کردن هم بهش اضافه شده که دیگه بدتر شد  اصلا نمیتونم از حقم دفاع کنم بخوام برات بگم فقط ۴روز باید بشینم تعریف کنم 

گلم نگو..من با اجازت پسرم..دورش رفتم

اهان معذرت میخوام 

وای نگو تروخدا دوره یه چیزی رو باید برم 

من ۶ماهه دانشگاه رو تموم کردم دیگه حالم از یادگرفتن بهم میخوره 😥مخصوصا که استعدادم تو یادگیری صفره صفره 

یه شماره ازبهزیستی هست مشاوررایگان میدن زنگ بزن بایکی حرف بزنی حداقل یکم سبک میشی 

چند بار زنگ زدم ولی خوب مثل یه مسکن میمونه که فقط چند ساعت جواب میده دارم پولامو جمع میکنم که ان شاالله برم‌پیش روانشناس 

اهان معذرت میخوام  وای نگو تروخدا دوره یه چیزی رو باید برم  من ۶ماهه دانشگاه رو تموم کرد ...

من الان هم دوره درامد از اینستا رفتم...دورش چجوری پیج کاری بزنی اصولی چجوری دوره اموزش بفروشی...واقعا پولسازه..اینجا نمیتونم کامل توضیح بدم...مهارت هم داری اینه لیسانس هستی

چند بار زنگ زدم ولی خوب مثل یه مسکن میمونه که فقط چند ساعت جواب میده دارم پولامو جمع میکنم که ان شاا ...

من روانشناسم رفتم نتیجه ای نگرفتم جدیدن به این نتیجه رسیدم که هیچی درست نمیشه فقط بایدتموم کنم فقط باید جرات پیداکنم خودموبکشم

من الان هم دوره درامد از اینستا رفتم...دورش چجوری پیج کاری بزنی اصولی چجوری دوره اموزش بفروشی...واقع ...

خوب پس اگر آزمون استخدامی نشد این راه رو امتحان میکنم