ببین اگر یه شغل پیدا کنم و از خونه بیرون بزنم خودمو میشناسم به بقیه کار هامم میتونم برسم ولی اینجوری که همش تو خونم و با اعتماد به نفسم که صفر شده میگم ولش کن بیخیال برم که چی بشه
اصلا خدا نکنه کسی زندگیه من و الان تجربه کنه که جهنم واقعیه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اخه کلا رد دادم...یادم گذشته بیوفتم جون در میره ولی حالم باید عوض کنم
سخته ولی میگذره
کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩❤️👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇♀️❤️🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆♀️
ابجی سخته باور کن امروز پری شدم نمیدونستم چی به شوهزم میگم اونم ادم ساکتی هست چقدر مظلوم و خوب دلم ب ...
بخدا داری به خودت شوهرت سخت میگیری راحت برو ای وی اف کن نتیجه میگیری
واقعا پریودی خیلی بده من الان 6 سال منتظرم و الکی زندگیمو خراب کردم کاش همون موقع رفته ب.دم ای .ی اف یا پارسال رحم پیدا کرده ب.دم
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩❤️👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇♀️❤️🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆♀️
دقیقا منم ببین اگر یه شغل پیدا کنم و از خونه بیرون بزنم خودمو میشناسم به بقیه کار هامم میتونم ...
واقعا بیکاری بد دریده من کرونا خونه نشین شدم واقعا حس خفقان دارم .و پوچی
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر