2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موندم چیکار کنم دیگه نمیکشم حالم از دنیا دیگه خیلی بهم میخورهمگه تو رحم خودت نمیزاری گلم

من نه چون دیابت دارم میترسم سقط کنم یا اینکه بارداری من پر خطره اذیت میشم 

اصلا نمون راحت برو ای وی اف کن خ.دت رو راحت کن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
انشاءالله به حق امام حسین به زودی دلت شاد بشه  توکلت بخدا باشه و غصه نخور و منفی فکر نکن و نا ...

ابجی سخته باور کن امروز پری شدم نمیدونستم چی به شوهزم میگم اونم ادم ساکتی هست چقدر مظلوم و خوب دلم براش اتیش میگیره چقدر امید داشتم برام دعا کن یا خدا جونم بگیره یا جوابم بده دیگه نمیکشم 

دل منم گرفته💔💔

نه عیدی داشتم نه خوشی نه تفریحی

داره دوماه میشه که همسرم اون حرفا رو بهم گفت و منو سوزوند و هیچ خبری ازش نیس

از گریه و التماس به خدا و اماما و شهدا خسته شدم

ناامید شدم دیگه

کرخت و بی روح شدم 

به اندازه کل سالهای عمرم اشک ریختم اما خدا نمیخواد ببینه نمیخواد صدامو بشنوه 

خسته ام خیلی خسته دلم میخواد هزاااااارسال بخوابم💔💔💔💔💔💔💔💔

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              

دل منم خیلی گرفته🥲 قراره فردا شوهرم با داداشاش مجردی برن بیرون منم رفتم خونه بابام اینا ک شب خاله هام اونجان همه باهم بخوابیم اونجا فرداروهم اونجا باشیم. از یه طرف خواهرم هی ب پسرم غرزد هم زنداییم برنامه ریخت ک فردا با مامانم ایناوخالم اینا برن بیرون هیچکس ب من ی تعارفم نکرد منم پاشدم اومدم خونمون.فردا همه قراره برن بیرون منم تکوتنهاتو خونه میمونم😭😭😭

من نه چون دیابت دارم میترسم سقط کنم یا اینکه بارداری من پر خطره اذیت میشم  اصلا نمون راحت برو ...

نمیدونم پیش کدوم دکتر برم شیرازم شوهرمم میگه داری نابود خودت میکنی هر چقدر هزینش باشه میدم برو تا اروم تر بشی