2777
2789

بنظرتون حق دارم یا کارم درست نیس؟

نامزدم( عقدیم ) جدا از مادرش زندگی میکنه.

بعد وقتایی که منو همسرم میریم خونه مادرشوهرم اون خانوم خیلی بدرفتاری میکنه، کارای خیلی عجیبی که همش منو همسرم اعصابمون خورده، داد و بیداد بیست و چهارساعته، مثلا منو همسرم که بریم بیرون قهر میکنه و دعوا راه میندازه که منو نبردین

و اینکه اصلا حس مادرانه ای به همسرم نداره و فقط مثل یه کارت بانکی اونو میبینه، جوری که میخاد همش ازش به بهونه های مختلف بزنه، 

مثلا سر عقدمون قهر کرده بود و بلند شد ک بره میگف شما باید اولین نفر از من عکس میگرفتین نه بقیه

خلاصه شوهرمم وقتی کنارشه همش اعصابش داغونه و حتی تپش قلب میگیره، ولی وقتی دور باشه بهش زنگ میزنه و باهاش صحبت میکنه و اون مادرشوهرمم الکی ادا در میاره که مثلا اینو دوست داره

راستش خوشم نمیاد با وجود همه بدیاش بازم باهاش صمیمانه صحبت میکنه با اینکه میدونه اون فقط میخواد ازش سو استفاده کنه 

نظر شما چیه؟ اگه جای من بودین..‌ با در نظر گرفتن اینکه تا الان فقط قسمتی از رفتارای بد و  عجیبشو گفتم 

الانم به همسرم زنگ زدم خطش مشغول بود گفتم با کی حرف میزنی گفت با مادرش، راستش یکمی ناراحت شدم، دیگه پیام دادم گفتم پس من میرم به کارام برسم و شب بخیر گفتم

چون دیشبم داشتن صحبت میکردن و خب بنظرم زیادع

از همین الان ک نامزدین سعی کن و یاد بگیر که کارای اون سر سوزنی برات مهم نباشه و اصلا بهش فکر نکنی 

شوهرت اگر مشکل داشته باشه با مادرش خودش حلش میکنه اصلا جوش اونو‌ نزن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا حق با شماست!

مگر پدر و مادرش زحمتی کشیدند که طلبکارانه توقع داشته باشند از حال  فرزندشون خبردار باشند!

از یک بوته خیار بچه‌شون درآمد و بعد با ماشین زمان به شما رسید و افتخار همسری ملکه‌ی رویاها رو پیدا کرد!

قطعا حق با شماست! مگر پدر و مادرش زحمتی کشیدند که طلبکارانه توقع داشته باشند از حال  فرزندشون ...

خب اگه واقعا دلسوزش هستن چرا وقتی که کنارش هست اینقدرررر بدرفتاری و سواستفاده داره، جوری که همسرم همش منتظره زودتر زمان بگزره و بره

ادا در نمیاره.مامانشه و واقعا دوستش داره.مسلما از شما که دو روزه وارد زندگیش شدی بیشتر دوستش داره عز ...

پس دلیل این رفتارای عجیبش چیه؟ حاضره واسه بچش هراتفاقی بیفته ولی هیچ وقت برخلاف میل اون نشه یا همیشه باید منفعتی براش باشه

پس دلیل این رفتارای عجیبش چیه؟ حاضره واسه بچش هراتفاقی بیفته ولی هیچ وقت برخلاف میل اون نشه یا همیشه ...

تو ذهن و دل مادرش که نیستی عزیزم مطمئن باش هرطور باشه بیشتر از شما بچش رو دوست داره عشق مادر به بچه اش با چیزی قابل قیاس نیست 

خب اگه واقعا دلسوزش هستن چرا وقتی که کنارش هست اینقدرررر بدرفتاری و سواستفاده داره، جوری که همسرم هم ...

پدر و مادر بدرفتار هم که باشند، حق و حقوقشون باید رعایت بشه و از محبت و احترام بهشون نباید فروگذار کرد. 

اگر بر اساس نهایت اخلاق و نجابت بخواهید عمل کنید، شما باید میانجیگری کنید تا برخورد بهتری با مادرشون کنن و صمیمیتی که خدشه‌دار شده رو ترمیم کنید. 

از همین الان ک نامزدین سعی کن و یاد بگیر که کارای اون سر سوزنی برات مهم نباشه و اصلا بهش فکر نکنی&nb ...

من اصلا کاریش ندارم ولی هرکاری ک من کن اونم مثل بچه ۳ ساله توقع داره

برم بیرون گریه و داد بیداد که چرا من نبردین

تو مراسم عقدم اینقد سرم شلوغ بود حواسم به این چیزا نبودمیخواست مراسمو بهم بزنه میگف چرا از من اولین نفر عکس ننداختین، باید میومدین میگفتین بیا عکس بگیریم 

پدر و مادر بدرفتار هم که باشند، حق و حقوقشون باید رعایت بشه و از محبت و احترام بهشون نباید فروگذار ک ...

شما یه سری از رفتارهای ایشون رو ک گفتم درنظربگیرید، نظرتون راجب رفتار مادرشون چیه؟ 

اینکه گریه و داد و بیداد کنه چرا دوتایی رفتید کافه و منو نبردین، یا چرا دعوتم نکردین برای عکس انداختن 

عزیزم شوهرکه ازاول اون قدی نبوده ازوقتی بدنیااومده شیرخوردنش شستن کهنه ونجاست بچه ومریضی تب واسهال واستفراغ ودعوا پدرش ومشقش باکی بوده تاحالا الان چی شدفکرکردی دیگه کمپلت مال توشده ایناچندساله باهم ساختن باهم زندگی کردن واخلاق ورفتارهم رومیدونن الان هرکاری کنی یادت باشه یع روزی عین همون جلوی خودت درمیاد توالان هرچقدرهم عاشقش باشی هنوز یکی از کارهای روکه مادرش براش کرده نکردی ماهمه اولش تمام تلاشمون رومیکنیم کل مردروبرای خودمون کنیم یادمون میره که یکی این مردروزاییده بزرگش کرده ازراه نرسیده اول همونو حذف میکنیم 

پدر و مادر بدرفتار هم که باشند، حق و حقوقشون باید رعایت بشه و از محبت و احترام بهشون نباید فروگذار ک ...

و یه مورد دیگه

ما مراسم داشتیم و خب مادرهمسرم میگفتن تو اتاق کوچیک جشن اصلی باشه و ما خب یه محوطه بزرگتر رو در نظر داشتیم و چون مطابق میلش نشد تا اخر مراسم اخم و عصبانیت تو چهرش بود و تا اخر مراسم سر مادر من داد میزدن

مادرم کارهای مراسم رو انجام میداد و ایشون هم همش ایراد میگرفت و جنجال بپا میکرد